Filmek - mozi-dvd.hu

Jen örökké szereti Brad-et

Dátum: 2005. augusztus 03. szerda, 21:08
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
A Jóbarátok sorozat Rachel-e beismerte, hogy még mindig ugyanúgy szereti volt férjét, Brad Pitt-et... >>>
A Jóbarátok sorozat Rachel-e beismerte, hogy még mindig ugyanúgy szereti volt férjét, Brad Pitt-et.Jennifer Aniston a kissé megkésett vallomás mellett azt is elmondta, hogy egykor álompárnak tartott kettősük máregyáltalán nem beszél egymással.
"Mindig szeretni fogom őt, egész hátralévő életemben. Ő egy csodálatos férfi." - mondta Jen.
A szakításukat övező pletykák a mai napig nem csitultak, ezért a színésznő igyekszik eloszlatni a félreértéseket. Állítja, hogy egyáltalán nem tudott a férje és Angelina Jolie kapcsolatáról.
"Az egész világot sokkolta a dolog, engem is. Nem volnék őszinte ha azt mondanám, hogy nem éreztem haragot, fájdalmat vagy csalódottságot." - mondta szomorúan a világhírű komika. Azt azonban nem hiszi, hogy Brad a házasságukalatt megcsalta volna. A kapcsolatuknak nem ez vetett véget, hanem, hogy "mindketten megváltoztak". Jelenleg is tart a válásuk.
Az utolsó tévedés ami a sajtóban megjelent a gyerekvállalással kapcsolatos volt. Jen tagadja, hogy azért váltak volna el az útjaik mert ő nem akart gyereket a karriere miatt.
"Ez a pletyka nagyon elszomorított. Soha az életemben nem mondtam olyat, hogy nem akarok gyereket. Akartam, akarok és akarni is fogok. Soha nem tenném félre ezt az élményt a karrierem kedvéÄ?Ĺ rt. Teljes szívemből szeretnék gyereket szülni." - zárta le a témát Jennifer.

Forrás: uno.hu