Filmek - mozi-dvd.hu

A Sziget

Dátum: 2005. augusztus 26. péntek, 11:25
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció
A napjainkban játszódó akciófilmek és történelmi drámák után 18 évvel a jövőbe visz Michael Bay legújabb mozija. Lincoln >>>
A napjainkban játszódó akciófilmek és történelmi drámák után 18 évvel a jövőbe visz Michael Bay legújabb mozija. Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) egy békésnek tűnő, de valójában börtönként funkcionáló városban él, s sok más társához hasonlóan boldogan várja a napot, amikor elhajózhat "A szigetre", bolygónk utolsó tiszta, szennyezésmentes földjére.

Az álom azonban hamarosan szertefoszlik, s Lincoln ráébred, hogy csak egy emberi klón, és élete addig tart, ameddig az igazi Lincolnnak szüksége nem lesz szerveire és testrészeire. Hogy megmeneküljön a biztos haláltól, szövetkezik Jordan Two-Deltával (Scarlett Johansson), megszökik a klónfegyházból és a sziget őrei elől menekülve klónoztatói után kutat.

A mozi további szerepiben Djimon Hounsou, mint a Lincolnékat üldöző csapat főnöke; Steve Buscemi, mint Lincoln barátja és a klónintézet munkatársa és Michael Clarke Duncan, mint egy másik tudatlan emberi másolat látható.

A sziget
The Island
amerikai film 2005
akció, thriller, sci-fi

Szereplők:
Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Michael Clarke Duncan, Steve Buscemi, Sean Bean
Rendező: Michael Bay
Forgatókönyv:
Caspian Tredwell-Owen, Alex Kurtzman, Roberto Orci
Operatőr: Mauro Fiore
Vágó: Paul Rubell, Christian Wagner
Zene: Steve Jablonsky
Gyártó stúdió: DreamWorks
Forgalmazza: InterCom
Hivatalos honlap
Hossz: 127 perc

Mozipremier: 2005 Szeptember 1.