Filmek - mozi-dvd.hu

Filmsorozat a Sin City-ből?

Dátum: 2005. október 25. kedd, 06:50
Rovat: Filmhírek
Kategória:
A Miramax vezetői, a Weinstein fivérek, úgy tűnik a televíziók felé fordulnak. Természetesen nem vonulnak ki a >>>
Filmsorozat a Sin City-ből?

A Miramax vezetői, a Weinstein fivérek, úgy tűnik a televíziók felé fordulnak. Természetesen nem vonulnak ki a mozifilmek piacáról, csupán két sorozat elindítását vették tervbe.

Az első az Igazából szerelem rendezőjének, Richard Curtisnek tollából származó The No. 1 Ladies' Detective Agency. A sorozat egy botswanai nő kalandjait mutatja be. A főállásban magánnyomozóként tevékenykedő asszony első, pilot epizódját a Hideghegyet és Az angol beteget is rendező Anthony Mighella készíti el.
A második sokkal nagyobb érdeklődésre tarthat majd számot. A Frank Miller kultképregényéből készített Sin City - A bűn városa is sorozattá fejlődik. A Robert Rodriguez rendezésében készült film azonnal klasszikussá vált és a tervek szerint trilógiává válik majd. A képregényből készült tévésorozat első, pilot epizódját a tervek szerint jövőre, a film második része után mutatják be.

A készítők, szereplők, valamint a történetek egyelőre nem ismertek. De a hírek szerint Frank Miller is besegít majd a sorozatba, sőt: pár részt csak ennek a kedvéÊrt készít el!

Forrás:SG.hu