Filmek - mozi-dvd.hu

Egy cipőben hazai hírességekkel

Dátum: 2005. október 29. szombat, 16:23
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Magyar színésznők, sportolók, zenészek, médiaszemélyiségek és politikusok ajánlották fel árverésre >>>
Magyar színésznők, sportolók, zenészek, médiaszemélyiségek és politikusok ajánlották fel árverésre egy-egy pár cipőjüket az Egy cipőben című keserédes vígjáték november 3-i, magyarországi premierje tiszteletére, egy alapítvány javára.
Különös tárlók jelennek majd meg a Hollywood Multiplex Lurdy mozi előterében: cipők vannak bennük, méghozzá használt cipők. 2005. november 3- és 16-a között angolszász mintára, úgynevezett néma licitálással lehet jelentkezni többek között Dobó Kata, Eszenyi Enikő, Epres Panni, Horváth Éva, Dávid Ibolya, Tornóczky Anita, Zsédenyi Adrienn, Pataki Ági, Lilu, Szinetár Dóra, Gáspárné Balla Bea, Molnár Anikó és Kovács Ági topánjára. Az Egy cipőben nézői jegyük hátoldalán tehetik meg ajánlatukat a kiválasztott lábbelire.

A tárlat november 2-án este 20:00-kor, a film díszbemutatóján, a cipőadományozók többségének jelenlétében nyílik meg. A bevételt az InterCom Rt. és a Hollywood Multiplex mozilánc az Egészség Hídja Összefogás javára ajánlja fel - adja hírül az IC Press.