Filmek - mozi-dvd.hu

George Lucas: Indiana Jones 4.

Dátum: 2005. október 31. hétfő, 17:34
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
George Lucas végre jóváhagyta az Indiana Jones 4 forgatókönyvének vázlatát – adja hírül az Empire magazin >>>
George Lucas végre jóváhagyta az Indiana Jones 4 forgatókönyvének vázlatát – adja hírül az Empire magazin filmes portálja.

Lucas jóváhagyása azért fontos, mert Harrison Ford kikötötte: addig nem hajlandó nyilatkozni arról, hogy játszik-e a következő részben, amíg nem látott valamilyen épkézláb történetet. Hamarosan eldől tehát, visszatér-e Ford a híres ostorral.
A rajongók számára már csak az adhat okot a nyugtalanságra, hogy a forgatás kezdetének pontos dátumát még mindig nem tudják kitűzni, mégpedig Spielberg miatt.
A rendező jelenleg a München című filmen dolgozik, amely már most a viták kereszttüzében áll, mert nagyon kényes témát dolgoz fel. Annak az izraeli különítménynek a történetét meséli el, amely felkutatta és likvidálta azokat a palesztin


terroristákat, akik vérfürdőt rendeztek az izraeli sportolók között a müncheni olimpián. A film egy részét Budapesten forgatták.

Ha minden jól megy, az Indy 4 forgatását valamikor 2006 második felében tudja elkezdeni.
Az Indiana Jones 4. részének egyik főszerepére szerződtették Laura Dutta topmodellt, aki korábban Miss India, később Miss Universe volt. Ezzel ő lett az első női szereplője a filmnek, akiről tudni lehet. A jelenleg modellként dolgozó Dutta ügynöke elmondta, hogy a szerződést már aláírták, de egy kikötésük azért volt: ügyfele a forgatás közben Párizsba kell, hogy utazzon az ottani Fashion Week nevezetű rendezvény miatt.

Harrison Ford és Sean Connery játsszák ifjabb, illetve idősebb Jonest.
A 2007-re várható filmet természetesen Steven Spielberg rendezi, George Lucas az egyik producer, az izgalmas látványról Spielberg kedvenc operatőre, Janusz Kaminski gondoskodik, a zeneszerző pedig ismét John Williams.