Akció-fantasy: DoomMozifilmek
Valami nincs rendben a Marson lévő távoli tudományos kutatóközpontban, mivel minden kísérlet hirtelen >>>
Valami nincs rendben a Marson lévő távoli tudományos kutatóközpontban, mivel minden kísérlet hirtelen abbamarad és a kommunikáció is megszakad. A bázisról küldött üzenetek is meglehetősen furcsák: 5-ös fokozatú karantén van érvényben, és az egyetlen, be- és kilépésre jogosult alakulat pedig az RRTS (Gyorsreagálású Taktikai Egység), amelyet űrbéli tengerészgyalogosok alkotnak, állig felfegyverkezve a legerősebb tűzerejű fegyverekkel. Ez a csapat képes arra, hogy bármilyen ellenséget semlegesítsen... legalábbis ők úgy hiszik.
Az Odluvai állomáson a kutatások közben véletlenül kinyílt egy ajtó, amelyen keresztül elszabadult a pokol - lidércnyomásszerű teremtmények árasztották el a bázist; megbújván minden fal mögött, behatolván minden terembe, eljutván a gyár minden rejtett zugába, hogy megöljenek mindenkit, aki nem tudott időben elmenekülni.
Sarge-ot (The Rock), Reaper-t (Karl Urban) és csapatát a Földről küldik a kutatóbázisra, hogy minden lehetséges fegyverrel (sőt, még azon túl is) hajtsák végre a parancsot: senki sem maradhat életben az állomáson!

A számítógépes játék, amelyen gyakorlatilag egy generáció nőtt fel, Andrzej Bartkowiak (Bölcsőd lesz a koporsód) rendezésében került át a mozivászonra. A sci-fi, akció és horrorelemeket vegyítő történetben, amely sötét és ijesztő képet fest a jövő veszélyes kutatásairól, The Rock (Az Amazonas kincse) és Karl Urban (A Bourne-csapda) száll szembe a szörnyek seregével.

Doom
amerikai film 2005
akció, sci-fi, horror

Szereplők:
Karl Urban, The Rock, Rosamund Pike, Deobia Oparei, Ben Daniels, Razaaq Adoti, Richard Brake, Al Weaver
Rendező:
Andrzej Bartkowiak
Forgatókönyv:
Dave Callaham
Operatőr:
Tony Pierce-Roberts
Vágók:
Derek Brechin, Peter Dansie, Chris Lloyd, Toby Lloyd
Zene:
Clint Mansell
Gyártó stúdió:
Universal Studios, Warner Bros.
Forgalmazza: UIP-Duna Film

Mozipremier: 2005 November 10.

Doom

Doom

Doom

  • Ehhez a cikkhez: Doom jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek