DVD filmek
Valahol messze az Északi-sarkon, Mikulás szállására érkezik egy fiatal rénszarvas, Robbie. A barátságos >>>

Valahol messze az Északi-sarkon, Mikulás szállására érkezik egy fiatal rénszarvas, Robbie. A barátságos rénszarvas legfőbb vágya, hogy csatlakozzon a Mikulás szánhúzó csapatához. Erre azonban nem sok esélyt lát új környezete, hiszen Robbie bármennyire is kedves, lustasága és befolyásolhatósága komoly kételyt ébreszt a többiekben. Főként a gonosz Blitzen, a szánhúzó csapat vezére nehezíti meg a dolgát; és a Mikulás sem tud figyelni az ifjú rénszarvasra, mivel lekötik a ruhatárával kapcsolatos zavarbaejtő problémák.
De Robbie nem adja fel. Benevez az évente megrendezésre kerülő rénszarvas futamra, hogy bebizonyítsa rátermettségét a csapat és a legcsinosabb rénszarvas lány, Vixen számára.

A DVD kiadvány két Robbie filmet tartalmaz, mivel a nagysikerű bemutatkozó film után, a BBC elkészíttette a második Robbie animációs filmet is. A két film a világ számos pontján a legnagyobb téli kedvencek közé tartozik. Az angol változatban az énekes Robbie Williams narrálja a mesét, az amerikai rénszarvasoknak pedig olyan neves színészek kölcsönözték a hangjukat, mint Ben Stiller, James Belushi, Hugh Grant vagy maga Britney Spears.

Robbie a rénszarvas
Robbie the Reindeer
angol film 1999
rajz-animáció, családi, vígjáték

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Rendező: Richard Goleszowski
Gyártó stúdió: BBC
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 60 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 1,77:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2005 November 10.

  • Ehhez a cikkhez: Robbie, a rénszarvas jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek