: Nyócker!DVD filmek
A film egy nagy kaland története. A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és >>>
A film egy nagy kaland története. A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. Pénz persze mindig kell. De mire kellhet nagyon sok pénz?
A cigány Ricsi és a magyar Julika egymást életre-halálra gyűlölő szüleit kell kibékíteni a földi javakkal, hogy a két szerelmes a gazdagság árnyékában végre egymásé lehessen. Egy ideig megy minden, mint a karikacsapás: a piti kis bűnözők és a korrupt rendőrök háta mögött a gyerekek azt használják, ami van nekik: az eszüket, a fantáziájukat és az ügyességüket. Túljárnak minden és mindenki eszén. Szegénység, kurvák, stricik, gravitáció, tér és idő nem számít.
A lassan összecsiszolódó kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert. Az üzlet beindul.
Rambo DVD díszkiadásban, ötcsillagos sulibüfé, arany rolex mindegyikük kezén, Szinyei-Merse Majálisa rajzórára bevitt feladatként.

Nyócker!

Nyócker!

Nyócker!

A szülők természetesen gyanút fognak, de ami ennél rosszabb, gyanút fog a világ is. A hirtelen felbukkanó rengeteg olaj zavart okoz a gépezetben és a nagyhatalmak nyomozásba kezdenek. A Nyócker körül szűkül a kör. Mi lesz a nagy álomból? És mi lesz a szerelemből?
Egy biztos: a Nyócker Nyócker marad, amíg világ a világ.

Nyócker!
magyar film 2004
vígjáték, rajz-animációs

Szereplők:
Eredeti hangok: LL Junior, Szabó Győző, Gryllus Dorka, Csőre Gábor, Pindroch Csaba, Badár Sándor, Fullajtár Andrea, Gesztesi Károly, Szacsvay László, Jónás Judit, Sean Murphy
Rendezte:
Gauder Áron
Forgatókönyv:
Nagy Viktor, Orsós László Jakab, Damage
Gyártó stúdió:
Lichtof Productions Kft.
Forgalmazza: Select '86
Hivatalos honlap
Hossz: 90 perc
DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkron: magyar
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Így készült... - a film
Videoklip(ek) - LL Junior
Videoklip(ek) - Ogli G feat. Ganxsta Zolee
Egyéb - Így mulatunk mi, avagy a hunok kalandjai Galliában

DVD Premier: 2005 November 17.
Nyócker!

  • Ehhez a cikkhez: Nyócker! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 4.33
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek