Dráma: Ágnes öcsénkMozifilmek
Hans-Joerg (Moritz Bleibtreu), aki egy könyvtárban dolgozik szex-függő és szenvedélyes kukkoló, pornófilmek nézésével múlatja az időt, >>>
Hans-Joerg (Moritz Bleibtreu), aki egy könyvtárban dolgozik szex-függő és szenvedélyes kukkoló, pornófilmek nézésével múlatja az időt, és diáklányokat üldöz hatalmas libidójával.

Werner (Herbert Knaup) sikeres politikus, akinek hiába van meg mindene, nagy háza gyönyörű kerttel, felesége és két gyermeke, sofőrrel furikázik, élete maga a megtestesült álom lehetne, ám valójában a családja darabokra esik szét: neje elutasítja, nagyobbik fia pedig mindent megtesz azért, hogy apja tűrőképességét a végletekig feszítse.

És ott van Ágnes (Martin WeiÄ?Â?), aki valamikor férfi volt, de egy beteljesületlen szerelem eredményeként az éjszakai életbe vetette bele magát, és táncosként dolgozik éjszakai klubokban. Mindhármójuk életét alapvetően meghatározza különc apjuk iránt érzett szeretetük-gyűlöletük...

Oskar Roehler nagyjátékfilmje a Bajor Filmdíjat nyert a Legjobb forgatókönyv kategóriában, és Legjobb női mellékszereplő Lola-díját is hazavihette az alkotás Katja Riemann alakításáért.

Ágnes öcsénk
Agnes und seine Brüder
német film 2004
dráma

Szereplők:
Martin Weiss, Moritz Bleibtreu, Herbert Knaup, Katja Reimann
Rendező: Oskar Roehler
Forgatókönyv:
Oskar Roehler
Operatőr:
Carl-Friedrich Koschnick
Vágó: Simone Hofmann
Zene: Martin Todsharow
Gyártó stúdió:
X-Filme Creative Pool, Westdeutscher Rundfunk (WDR), Arte
Forgalmazza:
Cirko Film - Másképp Alapítvány
Hossz: 115 perc

Mozipremier: 2005 December 29.
  • Ehhez a cikkhez: Ágnes öcsénk jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek