Thriller: KisiklottakMozifilmek
Charles Schine (Clive Owen) reklámszakember csak egy a sok ezer chicagói ingázó közül, aki minden reggel igyekszik elcsípni a 8:43-as vonatot. >>>

Charles Schine (Clive Owen) reklámszakember csak egy a sok ezer chicagói ingázó közül, aki minden reggel igyekszik elcsípni a 8:43-as vonatot.
Egy napon azonban lekési a szokásos járatot, s összeismerkedik a megállóban Lucinda Harisszel (Jennifer Aniston).
Ez a találkozás örökre megváltoztatja az életét.
Lucinda bájos, gyönyörű és izgató. Annak ellenére, hogy mindketten házasok és gyermekeik is vannak, mágnesként vonzzák egymást. A közös ebédekből hamarosan munka utáni koktélozások lesznek, s nem telik bele sok idő, máris egy hotelszobában kötnek ki.
Kis románcuk azonban nem várt véget ér, amikor LaRoche (Vincent Cassel), egy brutális idegen rájuk töri az ajtót és fegyvert fog rájuk. Az igazi rémálom csak ezt követően kezdődik: kalandjuknak sokkal szörnyűbb következményei lesznek, mint amiről bármelyikük álmodni mert volna.Charles életét tönkreteszi a hazugságok, zsarolások és erőszak szövevényes hálója, melyben LaRoche fogva tartja. A férfi nem tudja, illetve nem akarja bevallani a történteket feleségének, a rendőrséget nem hívhatja, tehát kénytelen egyedül szembe nézni azzal a helyzettel, ami távolról sem emlékeztet egykori nyugodt életére.

A film James Siegel amerikai író nagysikerű könyve alapján készült. Mikael Hafström svéd rendező, akinek előző filmjét, a Könyörteleneket 2004-ben a legjobb külföldi filmnek járó Oscar-díjra jelölték, most először forgatott angol nyelven.


Kisiklottak
Derailed
amerikai film 2005
thriller

Szereplők:
Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel, Melissa George, RZA, Xzibit, David Morrissey
Rendező: Mikael Hafström
Forgatókönyv:
James Siegel regénye alapján Stuart Beattie
Operatőr: Peter Biziou
Vágó: Peter Boyle
Zene: Ed Shearmur
Gyártó stúdió:
Di Bonaventura Pictures, The Weinstein Company LLC
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hivatalos honlap

Mozipremier: 2006 Január 12.
  • Ehhez a cikkhez: Kisiklottak jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek