Filmek - mozi-dvd.hu

Lesz ez még így se! - Szinkronizált

Dátum: 2006. január 13. péntek, 21:47
Rovat: DVD filmek
Kategória: Romantikus-vígjáték
A Jóisten mentsen meg Melviltől (Jack Nicholson), a gyerekek és a kutyák rémétől, a szomszédok életének megkeserítőjétől, a pincérek >>>
A Jóisten mentsen meg Melviltől (Jack Nicholson), a gyerekek és a kutyák rémétől, a szomszédok életének megkeserítőjétől, a pincérek mumusától.
Ő ugyanis a földkerekség legkiállhatatlanabb alakja, aki - amikor épp nem embertársai idegeit teszi tönkre - megható szerelmes regényeket ír. Talán örökre meg is maradna magányában, ha szomszédját, a széplelkű, homoszexuális festőművészt (Greg Kinnear) ki nem rabolnák, és a kiismerhetetlenségig össze nem vernék. Simon kórházba kerül, és bájos kis kutyája - akit Melvil amúgy ki nem állhat - egyedül marad.
Simon erélyes műkereskedő barátja (Cuba Golding, Jr.) nagy nehezen - szó szerint nyomós érvekkel - ráveszi Melvint, hogy ellenérzéseit félretéve viselje gondját az elárvult ebnek.


Az embergyűlölő író steril világát más oldalról is veszély fenyegeti. Mégpedig Carol (Helen Hunt), a beteg gyermekét egyedül nevelő kedves pincérnő személyében. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez mind kevésbé sikerül neki...

Helen Hunt e filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott.

Lesz ez még így se!
As Good As It Gets
amerikai film 1997
romantikus, vígjáték

Szereplők:
Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding Jr.
Rendező: James L. Brooks
Gyártó stúdió: Columbia-TriStar
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 139 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1, Surround
Szinkronok: magyar, angol, lengyel, cseh
Feliratok: magyar, angol, bolgár, horvát, cseh, lengyel, román
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2005 December 1.