Filmek - mozi-dvd.hu

Lopakodó

Dátum: 2006. január 14. szombat, 17:08
Rovat: DVD filmek
Kategória: Akció
A közeli jövőben a haditengerészet olyan sugárhajtású vadászgépet fejleszt ki, amelyet egy mesterséges intelligenciával bíró >>>
A közeli jövőben a haditengerészet olyan sugárhajtású vadászgépet fejleszt ki, amelyet egy mesterséges intelligenciával bíró számítógép vezérel. A világ leggyorsabb és legerősebb gépe egy repülőgéphordozó anyahajón vár arra, hogy a pilóták bevetési manőverekre tanítsák. Amiket aztán később saját maga fog végrehajtani, akkor már teljes cselekvőképességének tudatában.
A legjobb pilótákból álló, összeszokott csapat kapja a feladatot, hogy gyakorlatozzanak az új géppel. Ben (Josh Lucas), Kara (Jessica Biel) és Henry (Jamie Foxx) először még élvezik feladatukat, hogy versenyre kelhetnek a szuperszámítógéppel. Ám az egyik próbabevetés alkalmával a gépet villámcsapás éri, melynek intelligenciája innentől kezdve új impulzusok szerint kezd működni. A sugárhajtású gép összezavarodik, és határozott célként tűzi maga elé, hogy háborút kezdeményez az emberek ellen. A béke sorsa Ben-ék kezébe kerül, kérdés, kipesek lesznek-e megfékezni az elszabadult szupergépet.

Rob Cohen (Tripla X, Halálos iramban) nem hazudtolja meg magát, amikor a Lopakodót is olyan száguldó alapokra építi, mint korábbi filmjeit. Csapatát ezúttal az Oscar-díjas Jamie Foxx (Collateral - A halál záloga, Ray), az egyre kapósabb Jessica Biel (Penge - Szentháromság, Mobil) és Josh Lucas (Drogtanya) alkotják.
Lopakodó

Lopakodó

Lopakodó

Lopakodó - Extra változat
Stealth
amerikai film 2005
akció, sci-fi

Szereplők:
Josh Lucas, Jessica Biel,
Jamie Foxx, Sam Shepard,
Joe Morton, Richard Roxburgh,
Ian Bliss, Jason Chan, Megan Gale
Rendező: Rob Cohen
Forgatókönyv: W.D. Richter
Operatőr: Dean Semler
Vágó: Stephen E. Rivkin
Zene: BT Gyártó stúdió:
Columbia Pictures Corporation/Laura Ziskin Productions/Original Film
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 121 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, cseh, lengyel
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, izlandi, norvég, lengyel, román, szerb, szlovén, svéd, török
Kép: 2,40:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Így készült... - a film - Megzabolázott sebesség
Werkfilm - A részlet a lényeg - Két jelenet anatómiája
Videoklip(ek) - Incubus - Make a Move
Werkfilm - A Lopakodó zenéje
Változtatható kameraállás - Több szög többet lát: Jelenetek több kameraállásból
Rejtett extrák

DVD Premier: 2005 December 8.