Filmhír: Harcba száll a Golden Globe-ért a Lost!Filmhírek
Közzétették a 2006-os év Golden Globe-díjának jelöltjeit. A televíziós műsorokat érintő jelölésekből állítottunk össze egy kis válogatást. >>>

Közzétették a 2006-os év Golden Globe-díjának jelöltjeit. A televíziós műsorokat érintő jelölésekből állítottunk össze egy kis válogatást.
Az RTL Klubon futó Lost - Eltűntek című sorozat is versenybe száll, és a 2005-ös Emmy-re gondolva jócskán esélye is van. Akkor hat díjat zsebelt be, a Golden Globe-on is hasonló sikerre számíthat. Jelölték a legjobb drámai televíziós sorozat díjára, sőt, egyik főszereplőjének, Matthew Foxnak a legjobb drámai alakítást nyújtó férfi díját szánják.

A Lost mindkét kategóriában a Grey’s Anatomy című kórházi sorozattal méri össze magát. A sebészek életét bemutató filmet szintén láthatják hamarosan az RTL Klubon.
A legjobb vígjáték díjára a Született feleségeket jelölték. A legjobb komikának járó díjat bármelyik feleség megkaphatja, Marcia Cross, Teri Hatcher, Felicity Huffman és Eva Longoria a jelöltek. A többi jelölésről a Golden Globe oldalán szerezhetnek információt.

Forrás: rtlklub.hu
Lost - Eltűntek

Az Eltűntek amerikai televízió-sorozat egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőiről szól, akik egy dél-csendes-óceáni szigeten rekedtek. A katasztrófát túlélők épp hogy rádöbbennek arra, hogy egy lakatlannak tűnő szigetre kerültek, máris furcsa, vérfagyasztó és egyre közelítő hangokat hallanak az erdőből.


A történet megoldásával kapcsolatban számos verzió látott már napvilágot, de egyelőre még nem tudni, hogy a különleges jelenségekre milyen magyarázatot ad J. J. Abrams és Damon Lindelof , akik rengeteget építenek a meglepetésekre és a folyamatos feszültségkeltésre.

Az USA Today korábban összegyűjtötte az amerikai rajongók elméleteit. Ez alapján a nézők közül sokan úgy gondolják, hogy a szereplők a purgatóriumba kerültek. Egy másik elmélet szerint a szigeten genetikusok végeznek kísérleteket és Locke nekik dolgozik. Voltak, akik megkérdőjelezték a sorozat valódiságát, s a Fantasy Island című sorozathoz hasonlították a történetet, ahol minden csak a szereplők fejében játszódik.

Az Entertainment Weekly azonban további teóriákat is közölt. Az egyik szerint egy katasztrófasorán elpusztult az egész emberiség, s csak a szigetlakók maradtak életben. Egy másik, ennél fantáziadúsabb elképzelés szerint a repülőgép földönkívüliek űrhajójával ütközött, s az űrlények tanulmányozzák az embereket.

Sokan azonban úgy tartják, hogy az egész történet nem más, mint az egyetlen túlélő, Jack álma. Az utóbbi kettőt a stáb tagjai és a szereplők közül is többen meglehetősen valószínűtlen megoldásnak tartják. Akik egyébként úgyszintén nem tudják a megoldást.

  • Ehhez a cikkhez: Harcba száll a Golden Globe-ért a Lost! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők