Romantikus-vígjáték: Szex, szerelem, olaszokDVD filmek
Harsány pop-art színekkel, féktelen varázslattal és az élet szerelemmel fűszerezett keserédes ízével ragadja el a vihar az elbűvölő >>>
Harsány pop-art színekkel, féktelen varázslattal és az élet szerelemmel fűszerezett keserédes ízével ragadja el a vihar az elbűvölő és magabiztos Agatát.
Amikor megkéri a kezét szerelme, - aki mellesleg fele annyi idős, mint ő - mintha a vihar villámai cikáznának körülötte. De Agata bátyja Gustavo, az önelégült és elkényeztetett "Mamma" kedvence, a sikeres építész sem menekülhet el az élet viharai elől. Magabiztossága kártyavárként dől össze, amikor rádöbben a tényre, hogy szülei árva gyerekként adoptálták. Ez még mind semmi, mert a változás szele hamarosan tornádóvá dagad, ahogy lassacskán ráébred valódi érzéseire, miszerint házasságában sincs semmi köszönet, és hogy valójában csak egy középszerű átlagember életét éli.
Döbbenetét meglepő és valószínűtlennek tűnő fordulat tetézi, Gustavo igazi bátyja a rikító inges, javíthatatlan szoknyapecér és utazóügynök: Romeo.
A tornádó közepén, Agatha kicsattanó életkedvvel és mindenkit elbűvölő vonzerővel lehel életet a körülötte lévőkbe, ironikusan szemlélve a történéseket, a pillanatnyi, törékeny szélcsendben. Ott, ahol legnagyobb a csend és az állandóság, megteremti a szerelem és a szabadság mennyországát, hogy lecsillapítsa ezzel a beteljesületlen vágyak által keltett viharokat.

Szex, szerelem, olaszok
Agata e la tempesta
olasz film 2004
romantikus, vígjáték

Szereplők:
Licia Maglietta
Giuseppe Battiston
Emilio Solfrizzi
Rendező: Silvio Soldini
Forgatókönyv:
Silvio Soldini, Doriana Leondeff, Francesco Piccolo
Operatőr: Arnaldo Catinari
Vágó: Carlotta Cristiani
Zene: Giovanni Venosta
Forgalmazza: Best Hollywood
Hossz: 125 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1
Szinkronok: német, olasz, magyar
Feliratok: olasz, magyar
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
ajánló
werkfilm

DVD Premier: 2005 December 8.
  • Ehhez a cikkhez: Szex, szerelem, olaszok jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek