Katasztrófafilm: Titanic - Szinkronizált Extra változatDVD filmek
Minden idők legsikeresebb filmje (amely 11 Oscar-díjat kapott, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járót is) >>>
Minden idők legsikeresebb filmje (amely 11 Oscar-díjat kapott, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járót is!

Egy kutatóhajó horgonyoz az Atlanti-óceán közepén. Fedélzetén óriási a sürgés-forgás. Brock Lovett, az expedíció vezetője a tenger mélyén dolgozó robot „szemén“ keresztül úgy látja, hogy több hónapos munkájának gyümölcse végre beérik.
Alattuk egy igazi legenda, az 1912-ben tragikus körülmények között elsüllyedt Titanic roncsa fekszik, és a távirányítású robot most úgy tűnik, megtalálta azt, amiért „gazdái“ küldték: egy széfet, amely reményeik szerint felbecsülhetetlen kincseket rejt.
A páncélszekrényben azonban - értéktelen, szétmállott papírbankókon kívül - nem találnak mást, csak egy mappát, benne egy gyönyörű fiatal nőről készült rajzzal.
A „leletről“ a televízió is beszámol, és az egyik néző, a 101 éves Rose Calvert könnyező szemekkel fedezi fel a lányban saját fiatalkori énjét. Az idős hölgy a kutatóhajóra érkezik, és mesélni kezd.

Egy történetet ad elő, amelynek főszereplője a határtalan és fékezhetetlen szenvedély, a szerelem, a halál és egy eget-földet megrengető katasztrófa, amely egyetlen pillanat alatt gyökeresen megváltoztatott több száz életutat.
Titanic

Titanic

Titanic

Titanic
Szinkronizált Extra változat - 2 DVD
amerikai film 1997
romantikus, dráma, katasztrófa

Szereplők:
Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Gloria Stuart, Bill Paxton, Jonathan Hyde, Kathy Bates, Bernard Hill, David Warner
Rendező: James Cameron
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 187 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, cseh
Feliratok: magyar, angol, cseh, ivrit, arab
Kép: 2.35:1
DVD Extrák:
Az Oscar díjas James Cameron kommentárja
A szereplők és a stáb kommentárja
Új látványos befejezés
A történész kommentárja
Kisfilmek a jelenetek gyártásáról
Celine Dion - My Heart Will Go On

DVD Premier: 2005 December 8.
  • Ehhez a cikkhez: Titanic - Szinkronizált Extra változat jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 9 Átlagolt érték: 4.55
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek