Magyar film: Tibor vagyok, de hódítani akarokMozifilmek
A sajátos módon magyar pitének aposztrofált alkotás sztorija szerint egy gimis fiú (Fancsikai Péter) találkozik álmai aszonyával. >>>
Tibor vagyok, de hódítani akarok
magyar film 2005
romantikus, vígjáték

A sajátos módon magyar pitének aposztrofált alkotás sztorija szerint egy gimis fiú (Fancsikai Péter) találkozik álmai aszonyával. A nő (Gregor Bernadett) egy kicsit idősebb, egy kicsit férjezett, egy kicsit félrelép, de sebaj - senki sem tökéletes. A lényeg, hogy ott van, látható, tapintható, sőt néha úgy tűnik kapható is, úgyhogy meg kell szerezni mindenáron. Csakhogy, ez nem is olyan egyszerű.
Nagy tervek, és még nagyobb lebőgések váltogatják egymást. Közben feltűnik egy féltékeny férj (Gesztesi Károly, egy idegesítő szerető / töritanár (Németh Kristóf, egy atyáskodó gondnok (Cserna Antal), egy félénk vízibicikli-kölcsönzős, és egy lány (Gáspár Kata, aki talán sokkal több figyelmet érdemelne, mint az "álomnő".
És hogy mi a legfontosabb, a szex vagy a szerelem, vagy meddig szabad elmenni, hogy beteljesítsünk egy álmot, és hogyan kell használni egy foszforeszkáló óvszert - ilyen kérdésekre keresi a választ a vígjáték.
Szereplők:
Fancsikai Péter, Egri Bálint, Gregor Bernadett, Gesztesi Károly, Németh Kristóf, Molnár Piroska, Cserna Antal, Gáspár Kata
Rendező: Fonyó Gergely
Forgatókönyv: Divinyi Réka, Fonyó Gergely
Operatőr: Márton Balázs
Vágó: Csillag Ádám
Zene: Rakonczai Viktor
Gyártó stúdió: Megafilm, RTL Klub
Forgalmazza: Hungaricom

Mozipremier: 2006 Február 2.
  • Ehhez a cikkhez: Tibor vagyok, de hódítani akarok jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 6 Átlagolt érték: 4.16
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek