Filmek - mozi-dvd.hu

Travolta és Allen együtt motoroznak

Dátum: 2006. január 25. szerda, 18:03
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
John Travolta Hollywood egyik legvitatottabb sztárja. Karrierje során produkált világsikereket (Nicsak, ki beszél, Szóljatok a köpcösnek) és >>>

John Travolta Hollywood egyik legvitatottabb sztárja. Karrierje során produkált világsikereket (Nicsak, ki beszél, Szóljatok a köpcösnek) és iszonyatos, eget rengető bukásokat (Életben maradni, Háború a Földön).

Az utóbbi időben úgy látszik kezd magára találni. Bár filmjei nem világsikerek, de tisztes hasznot hoznak a stúdiónak. A komolyabb szerepek után most egy vígjátékban bizonyíthatja komikusi tehetségét. Ezt az akadályt már többször is sikeresen vette, előbb a Nicsak, ki beszél-trilógiában, majd legutóbb a Csak lazán! című akció-vígjátékban.

Új filmje, a Wild Hogs c. komédia, a motorosok világába kalauzolja el a nézőket.Travolta három középkorú és csalódott társával motorra pattan és kalandos útra indul. Céljuk egyszerű: szembekerülni a Pokol Angyalai nevű motoros bandával.
A négy szelíd motorosból eddig kettő talált megszemélyesítőre. A négy szelíd motorosból eddig kettő talált megszemélyesítőre.
Az egyik Travolta, a másik pedig a vígjáték-specialista Tim Allen.
Az 52. születésnapját februárban ünneplő Travolta mostanság kissé eltunyult, hisz a Csak lazán óta mindössze egy filmet forgatott (Lonely Hearts; James Gandolfini és Salma Hayek oldalán; bemutató márciusban).
Allen határidőnaplója viszont igencsak zsúfolt. Jelen pillanatban zajlanak a Télapú 3 előkészületei, valamint a The Return of Zoom című szuperhős-vígjáték forgatása.

A Tollin/Robbins Productions gyártásában készülő alkotás rendezője Walt Becker, akinek a Buliszerviz című vígjátékot is köszönhetjük, forgatókönyvét pedig Brad Copeland írta.