Vígjáték: Narco - Belevaló bealvósDVD filmek
Gustave Klopp narkolepsziás. Bárhol és bármikor képes elaludni, gyakori alvási rohamai éppolyan váratlanok, mint amilyen brutálisak. >>>
Gustave Klopp narkolepsziás. Bárhol és bármikor képes elaludni, gyakori alvási rohamai éppolyan váratlanok, mint amilyen brutálisak.
Jóllehet ez a betegség valódi fogyatékosságot jelent karrierje szempontjából, ugyanakkor lehetővé teszi számára, hogy álmaiban hihetetlen történeteket éljen át. Mihelyt elalszik, Kloppá, a legyőzhetetlen, igazságosztó hőssé változik át.
Gustave életében két fontos ember játszik szerepet: Pam, a felesége, aki egy manikűrüzletet vezet, és jobb napokról álmodik, és Lenny Bar, egy eljövendő karatehős, Jean-Claude Van Damme elhivatott követője. Kis világuk egyszerű és nyugis életre van kárhoztatva a városkában, ahol boldogság és derű uralkodik. Egy nap azonban, Gustave elhatározza, hogy végre a tettek mezejére lép, és jelentkezik egy csoportterápiás kezelésre. A pszichológusa, Samuel Pupkin, ekkor fedezi fel, hogy Gus álmaiból hihetetlen képregényeket készít...

A rendezőpáros már a munka elejétől kezdve biztos volt benne, hogy ha Gustave Klopp az álmaiban szuperhős, akkor ennek pontosan az ellentéte kell legyen az életben. A betegsége miatt nem találja a helyét a társadalomban. Egy kicsit puhány, vértelen még a külső megjelenése is ezt tükrözi. Ezt a képet teljes mértékben szét tudták viszont törni azokban az álombeli jelenetekben, ahol sokkal inkább hasonlít azokhoz a hősökhöz, akikhez már hozzászoktunk. Azt akarták, hogy a főszereplő kedves legyen és szeretetreméltó, az álmaiban viszont kemény, az emberiség megmentője.

Narco - Belevaló bealvós
francia film 2004
vígjáték

Szereplők:
Guillaume Canet, Benoit Poelvoorde,
Zabou, Guillaume Gallienne
Rendezők:
Tristan Aurouet, Gilles Lellouche
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 105 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, francia
Felirat: magyar
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2005 December 15.
  • Ehhez a cikkhez: Narco - Belevaló bealvós jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek