Filmek - mozi-dvd.hu

A titkos ablak

Dátum: 2004. szeptember 21. kedd, 10:16
Rovat: DVD filmek
Kategória: Misztikus film
A titkos ablak (Secret Window)
Az írókkal többnyire soha nem történik semmi. ők nem élik az életet, hanem kitalálnak valami ahhoz hasonlót, aztán eladják.

A titkos ablak

Secret Window

amerikai film (2004)
misztikus, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az írókkal többnyire soha nem történik semmi. ők nem élik az életet, hanem kitalálnak valami ahhoz hasonlót, aztán eladják. Mort Rainey azonban rég nem ír. Korábbi sikerei sem segítenek; a válása nagyon megviselte. Naponta tizenhat órát heverészik egy hegyi házikó heverőjén, a többit átalussza. Szeretne dolgozni, de egyetlen normális mondatot is képtelen leírni. Szenved. Azután minden még rosszabb lesz. Mert feltűnik egy különös idegen, aki azt állítja, hogy Mort tőle lopta egyik korábbi bestsellerét.

Az író szeretné bebizonyítani, hogy az ő változata jóval korábban jelent meg, de valahogy sehol sem talál egy példányt. Az idegen egyre gyakrabban látogatja meg, egyre erőszakosabb lesz, egyre idegesítőbb. Kezdetben csak rámenős. De lehet, hogy inkább őrült. A ház körül egyre furcsább események zajlanak. És az író, aki eddig csak a komputer billentyűi előtt érezte elemében magát, lassacskán rájön, hogy olyasmikre is képes, amiket korábban fel sem tételezett volna magáról.
A titkos ablak (Secret Window) 2004
A titkos ablak (Secret Window) DVD
Szereplők: Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello, Timothy Hutton, Charles S. Dutton, Len Cariou, Joan Heney, John Dunn-Hill, Vlasta Vrana, Matt Holland, Gillian Ferrabee, Bronwen Mantel, Elizabeth Marleau, Kyle Allatt, Richard Jutras
Rendező: David Koepp
Író: Stephen King
Forgatókönyv: David Koepp
Operatőr: Fred Murphy
Vágó: Jill Savitt
Zene: Philip Glass, Geoff Zanelli
Látványtervező: Howard Cummings
Jelmez, kosztüm: Odette Gadoury
Producer: Gavin Polone
Stúdió: Grand Slam Productions, Columbia Pictures Corporation, Mel's Cite du Cinema
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 96 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2004 június 3.

DVD információk

DVD lemezek száma: 1 Hang: magyar - 5.1 (DD), angol - 5.1 (DD), lengyel - 5.1 (DD), olasz - 5.1 (DD) Képformátum: 2.40:1 (16:9) Felirat: magyar, angol, arab, bolgár, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, olasz, román, svéd, szerb, szlovén, török DVD Premier: 2004. október 4.

DVD Extrák:

Audiókommentár a rendező közreműködésével
Kimaradt jelenetek: 4 jelenet, akár a rendező kommentárjával is.
Kisfilm: A könyvtől a filmig.
Kisfilm: A rendező beszél az operatőri munkáról, a rendezésről és a sztoriról.
Kisfilm: A titkok mélyén.
Animált sztoribord: 4 jelenet.
Előzetes