Akció-vígjáték: Kész cirkusz!DVD filmek
A Kész cirkusz című akció-vígjátékban három lakótelepi gombfoci-fanatikus kezébe kerül egy számzáras retikül.
A Kész cirkusz című akció-vígjátékban három lakótelepi gombfoci-fanatikus kezébe kerül egy számzáras retikül. De vajon mi az, ami olyan a fontos a kézitáskában? És miért lohol a nyomában egy kivénhedt focista, a nimfomán feleség, a macsó menedzserasszony, a cukorbajos civilhekus, no meg az agysebésznek korántsem nevezhető bankrabló-trió?

A három lakótelepi gombfocis srácot a már Tesóból ismert fiatal színészhármas, Welker Gábor, Schmied Zoltán és Elek Ferenc alakítja, míg a focista szerepében Scherer Pétert, a feleségében Udvaros Dorottyát, a civilhekuséban Csuja Imrét láthatjuk, Ónodi Eszter pedig élete első gátlástalanul negatív karakterét játszhatja el a menedzsernő bőrébe bújva. Az IQ-csökkent bankrabló-triót Tóth József, Görög László ill. a Família Kft. Lajosaként megismert Nagy Zoltán alakítja, de apróbb szerepekben föltűnik majd Kránitz Lajos és a Moszkva tér Royalját megszemélyesítő Szabó Simon is a filmben.

A Tesó alkotói új filmjüket 2004. júliusában és augusztusában forgatták, javarészt csillaghegyi és békásmegyeri lakóparkos ill. lakótelepi helyszíneken. A filmet először a 2005-ös Magyar Filmszemlén láthattuk.

Kész cirkusz

magyar film 2005
akció, vígjáték

Szereplők:
Welker Gábor, Schmied Zoltán, Elek Ferenc, Scherer Péter, Udvaros Dorottya, Csuja Imre, Ónodi Eszter, Tóth József, Görög László, Nagy Zoltán, Kránitz Lajos, Szabó Simon
Rendező: Dyga Zsombor
Forgatókönyv:
Dyga Zsombor, Lovas Balázs
Operatőr:
Horváth Árpád
Vágó: Czakó Judit
Zene: Uptown Fellaz
Gyártó stúdió: Akna Film
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 80 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1, Surround
Szinkron: magyar
Felirat: magyar, angol
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
Előzetesek
Filmzene
DVD Premier: 2006. Január 5.

  • Ehhez a cikkhez: Kész cirkusz! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek