Filmek - mozi-dvd.hu

A barlang

Dátum: 2006. február 18. szombat, 15:52
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Horror film
Egy borzalmas és tragikus baleset után egy évvel hat barátnő találkozik, hogy újra elinduljanak szokásos évi kalandtúrájukra >>>
Egy borzalmas és tragikus baleset után egy évvel hat barátnő találkozik, hogy újra elinduljanak szokásos évi kalandtúrájukra a föld alá, a távoli Apalache-hegység barlangrendszerébe.
A föld mélyében a balsors újra utoléri őket: egy kőomlás eltorlaszolja a föld felszínére vezető utat. A lányok rájönnek, hogy June, az expedíció vezetője, aki mindig új területeket akar felfedezni, egy feltérképezetlen barlangba hozta őket, és senki sem fog a megmentésükre sietni. A csapat szétválik, és mindenki más úton megy tovább, imádkozva, hogy kijáratot találjanak. De a föld alatt még leselkedik rájuk valami vagy valaki... emberszabású szörnyetegek faja, amely tökéletesen alkalmazkodott a sötétséghez. Amikor a barátnők rájönnek, hogy ők a préda, feltámadnak bennük a legősibb ösztönök, és harcba szállnak életre-halálra a kimondhatatlan szörnyűség ellen: a horror ellen, amely lesből, figyelmeztetés nélkül csap le rájuk, újra és újra.

A barlang
The Descent
angol film 2005
horror, thriller

Szereplők:
Natalie Jackson Mendoza, Alex Reid,
Shauna MacDonald, Alex Reid,
Saskia Mulder, MyAnna Buring
Nora-Jane Noone, Oliver Milburn, Craig Conway
Rendező:
Neil Marshall
Forgatókönyv:
Neil Marshall
Operatőr:
Sam McCurdy
Zene:
David Julyan
Hossz:
99 percMozipremier: 2006 Február 23.