Romantikus-vígjáték: P. G. Wodehouse: Piccadilly JimDVD filmek
A hazai olvasók körében is népszerű angol író, P.G. Wodehouse egyik vidám regénye alapján készült ez a bájos romantikus vígjáték. >>>
A hazai olvasók körében is népszerű angol író, P.G. Wodehouse egyik vidám regénye alapján készült ez a bájos romantikus vígjáték.
A 30-as évek Angliájába, megértő apjához és sznob anyjához költözik vissza a léhűtő Jim Crocker, miután elvesztette állását egy New York-i lapnál. Jim egy társasági rovatot vezetett az újságnál, Piccadilly Jim álnéven, de botrányos életvitele miatt a szerkesztőség hamar megvált tőle.
A népszerű rovatot most már más írja, de az olvasók még mindig Piccadilly Jim nevét találják a cikkek alatt. Nem csak ez nem változott, Jim sem változtatott az életmódján, és Angliában ugyanúgy rendszeres látogatója a puboknak és rendszeres főszereplője a botrányos verekedéseknek, mint New Yorkban.
Aztán egy szép napon Jim megismerkedik a gyönyörű Ann-nel, akiről hamar kiderül, hogy anyja testvérének mostoha-unokahúga, és egy őt személyesen érintő negatív kicsengésű cikk miatt zsigerből gyűlöli Piccadilly Jimet!

Jim tudja, hogy már eleve nincs esélye a lánynál, ha a saját nevén mutatkozik be, ezért úgy dönt, hogy saját lakájának adja ki magát és így próbálja becserkészni Annt!

P. G. Wodehouse: Piccadilly Jim
angol film 2004
romantikus, vígjáték

Szereplők:
Frances O'Connor, Sam Rockwell, Allison Janney
Rendező: John McKay
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Werkfilm
Előzetesek

DVD Premier: 2006 Február 2.
  • Ehhez a cikkhez: P. G. Wodehouse: Piccadilly Jim jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek