Filmek - mozi-dvd.hu

Jön! - Horrorra akadva 4.

Dátum: 2006. február 26. vasárnap, 15:18
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Jó hír a vígjátékok rajongóinak! Az egyik legsikeresebb, híres filmeket bátran kifigurázó filmsorozat újabb résszel gazdagodik! >>>>

Jó hír a vígjátékok rajongóinak! Az egyik legsikeresebb, híres filmeket bátran kifigurázó filmsorozat újabb résszel gazdagodik.

A Horrorra akadva ötlete a Wayans-testvérek fejéből pattant ki. A Sikoly sikere által megindított tinihorror-áradatot kiparodizáló komédia 2000-ben jelent meg és azonnal hatalmas siker lett.

A siker hatására egy évvel később jött a folytatás, melyben a Hollywoodban akkoriban divatos kísértet-filmek elé tartottak görbe tükröt. A 2003-as harmadik részben Wayansék már csak íróként működtek közre. A főszerepekben Charlie Sheen és Leslie Nielsen volt látható. A kör paródiája köré épített történet ismét hatalmas sikert aratott, így várható volt az újabb folytatás.
És íme, hamarosan meg is érkezik! A hírek szerint a negyedik részben visszatér az első rész felvezető jelenetében elhunyt Carmen Electra is. A szépséges színésznő ismét az első jelenetben kapott szerepet, mely ezúttal A falut parodizálja ki. Az elnök szerepében visszatér a nagy öreg Leslie Nielsen is.

Az új epizód a már megszokott sikeres horrorok mellett (például a Fűrész) a reneszánszukat élő szuperhős-filmeket helyezi majd paródiája középpontjába. (Világok harca, Az átok, A falu, Millió dolláros bébi)
A film jövő áprilisban lesz látható.

Forrás: SG.hu

Horrorra akadva 4.

Szereplők:
Anna Faris, Regina Hall, Simon Rex, Leslie Nielsen, Craig Bierko, Carmen Electra
Rendező:
David Zucker
Írók:
Jim Abrahams
Craig Mazin
Pat ProftMozipremier: 2006 Április 27.