Filmek - mozi-dvd.hu

Kegyetlen jel

Dátum: 2006. március 05. vasárnap, 13:05
Rovat: DVD filmek
Kategória: Thriller
1968 december 20-án egy tinédzser szerelmespár brutálisan meggyilkolt holttestére bukkannak az észak-kaliforniai >>>
Kegyetlen jel
The Zodiac
amerikai film 2005
thriller, krimi, misztikus

1968 december 20-án egy tinédzser szerelmespár brutálisan meggyilkolt holttestére bukkannak az észak-kaliforniai Vallejo városkában. A nyomozást Matt Parish őrmester veszi kézbe. Szinte semmi nyom nincs, amin elindulhatna, a rokonok, ismerősök, barátok utáni vizsgálatok rendre zsákutcába vezetnek.
Az egykor nyugalmas kisváros helyi lapjának szenzációhajhász riportere naponta foglalkozik az üggyel, a város lakói pedig rettegésben élnek és a rendőrséget vádolják, amiért látszólag semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni az ügyben. Fél évvel az első gyilkosság után, 1969 július 4-én a gyilkos újra lecsap: ezúttal is egy fiatal párt lő le közvetlen közelről egy sötét parkolóban. Alig egy órával a gyilkosság után megcsörren a rendőrség telefonja, és egy ismeretlen magára vállalja a gyilkosságot.

Ugyanakkor levél érkezik a környéken megjelenő újságok szerkesztőségeihez is, amelyben a gyilkos azzal fenyegetőzik, hogy további tizenkét alkalommal csap még le, ha a rendőrség addig nem akad a nyomára. A levélhez egy kriptogrammot is mellékel, és azt állítja, hogy aki megfejti a bonyolult kódot, az megtudja, ki a gyilkos. Nem telik el sok idő, és újabb holttestek bukkannak fel: a zodiákus gyilkos ezúttal fényes nappal gyilkolt...

Az izgalmas thriller megtörtént eseményeket dolgoz fel!

Szereplők:
Justin Chambers, Robin Tunney, Rory Culkin, William Mapother, Brad William Henke
Rendező: Alexander Bulkley
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Werkfilm
Előzetesek

DVD Premier: 2006 Február 16.