Filmek - mozi-dvd.hu

Halló, halló! - 5.évad

Dátum: 2006. március 11. szombat, 00:25
Rovat: DVD filmek
Kategória: TV-sorozat
Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia >>>
Halló, halló! - 5.évad
'Allo 'Allo! - Season 5
angol film 1982-1992
áborús, vígjáték, TV-sorozat

Nouvion kis kávézójának zaklatott tulajdonosa nehéz háborút kell vívjon. René az életét kockáztatja azzal, hogy a Francia Ellenállás kérésére két brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak.

De René igazi problémája a felesége, Edit, és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya.

Folytatódik a Hitler elleni támadás szervezése. A németek inváziós terveiről készült mikrofilmet akarják elrabolni egy páncélszekrényből RenéÊk. A szekrényből azonban nem a filmek, hanem a Bukott Madonna festmény és egy Van Gogh kép kerül elő.
Eközben René nősülni készül. De Edit asszony nem hagyja magát kiütni a nyeregből. Elrabolja Denise-t, hogy átvegye helyét a szertartásnál...A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.


Szereplők:
Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Richard Marner, Guy Siner, Arthur Bostrom, Carole Ashby, Rose Hill, Kirsten Cooke, Kim Hartman
Rendezők: Robin Carr, David Croft
Gyártó stúdió: BBC
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 390 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Játék

DVD Premier: 2006 Február 16.