Családi film: OroszlánbecsületDVD filmek
Afrika. Végeláthatatlan fűtenger, antilop- és zebracsordák békésen legelnek. Az egyik fa alatt lustán ásítozó oroszlánfalka >>>
Oroszlánbecsület
Pride
angol, tanzán film 2004
családi, természet, vígjáték, dráma

Afrika. Végeláthatatlan fűtenger, antilop- és zebracsordák békésen legelnek. Az egyik fa alatt lustán ásítozó oroszlánfalka várja a szürkület beköszöntét, hogy ismét felkészüljenek a vadászatra. Vadászni kell, több apróság éhes gyomrát kell megtölteni napról napra. Tudja ezt jól Macheeba, hiszen két kölyke Suki és Linus egyedül az ő gondoskodásának eredményeként válhat felnőtt oroszlánná.
A vadon azonban veszélyes. Nemcsak a mindennapi prédát kell elejteni, de a területet is meg kell védeniük a rivális falkától. Suki azonban igazi lázadó. Sem a vadászathoz, sem a falka törvényeihez nem fűlik a foga. Sok gondot okoz anyjának, mígnem kamaszként úgy dönt, elhagyja saját falkáját és a rivális csapathoz csatlakozik. Befogadja-e újra a falka a lázadó oroszlánlányt apró kölykével?

A lélegzetelállítóan izgalmas filmet eredeti felvételek és animációs technikák segítségével készítették az alkotók, így a konfliktusok, a kihívások és a nagymacskás gyengédség is magával ragadóan mutatkozik meg a történet során. Igazán szerethető családi mozi az Oroszlánbecsület - nevetéssel és könnyekkel. Az angol nyelvű változatban az oroszlánoknak olyan híres színészek kölcsönözték a hangjukat, mint Kate Winslet és Sean Bean.

Angol szinkron hangok:
Sean Bean, John Hurt, Kate Winslet
Rendező: John Downer, Laura Mackie
Forgatókönyv: Simon Nye
Gyártó stúdió: BBC
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 90 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2006 Február 16.
  • Ehhez a cikkhez: Oroszlánbecsület jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek