Filmek - mozi-dvd.hu

Szívem csücskei

Dátum: 2006. március 19. vasárnap, 15:46
Rovat: DVD filmek
Kategória: Romantikus-vígjáték
A sikeres üzletasszony, Lindsey Meeks (Drew Barrymore) úgy érzi végre megtalálta álmai férfiját, Ben Wrightmann (Jimmy Fallon) személyében. >>>
Szívem csücskei
Fever Pitch
amerikai film 2005
romantikus, vígjáték, sport

A sikeres üzletasszony, Lindsey Meeks (Drew Barrymore) úgy érzi végre megtalálta álmai férfiját, Ben Wrightmann (Jimmy Fallon) személyében. Minden csodaszépen alakul, amíg be nem köszönt a baseball szezon és Lindsey kénytelen szembesülni a férfi első, igaz szerelmével: a Boston Red Sox csapatával. Ben mániákus imádata odáig fajul, hogy kapcsolatuk válságba jut - vajon életképes-e ez az egyáltalán nem mindennaposnak mondható hármas? A film lényegében erre keresi a választ.
És ki más is állhatna az expedíció élén, mint az egyébként sem szokványos vígjátékairól ismert rendezőpáros, a Farelly-testvérek! A Keresd a nőt c. Ben Stiller-Cameron Diaz mozival magasra tett mérce ledöntésével évek óta próbálkoznak, több, de inkább kevesebb sikerrel. A nagyon nagy Ä?Â? és a Túl közeli rokon csupán extrém alaptörténetével volt képes felhívni magára a figyelmet, s mégha bőszkén is állták a sarat a pénztáraknál, a kritikusok bizony nem magasztalták csillagokig.
Hasonlóképpen teljesít legújabb művük is, mely egyes tollfirkászok szerint a Farelly-testvérektől megszokott vizuális humortól igencsak mentes, felejthető, helyenként kiábrándító alkotás. Pozitívumként hozzák fel, hogy egyetlen alpári poént sem tartalmaz, van aki egyenesen kiemeli Jimmy Fallon játékát, de sajnos többen érzik úgy, hogy a fivérek fogytán vannak kreatívitásuknak.

Szereplők:
Drew Barrymore, Jimmy Fallon,
KaDee Strickland, Johnny Damon,
Miranda Black, Lenny Clarke
Rendezők:
Peter Farrelly és Bobby Farrelly
Forgatókönyv:
Nick Hornby regénye alapján: Lowell Ganz, Babaloo Mandel
Operatőrök: Greg Le Duc, Matthew F. Leon
Vágó: Alan Baumgarten
Zene: Craig Armstrong
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Hivatalos honlap
Hossz: 103 perc

DVD Információk:
Hang: Surround
Szinkronok: magyar, angol, cseh, lengyel, orosz
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, görög, izlandi, portugál, lengyel, román, orosz, szlovén, török, héber
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Rendezői (audio)kommentár
Kimaradt jelenet(ek)
Alternatív befejezés
Bakik
Kisfilm - a kulisszatitkokról
Előzetesek

DVD Premier: 2006 Február 23.