Filmhír: Hasta la vista Schwarzi?Filmhírek
A Terminator 4 már a startvonalon várakozik, hogy 2005-ben elkezdődhessen a forgatás, ez biztos. Ami azonban >>>
Hasta la vista Schwarzi?

A Terminator 4 már a startvonalon várakozik, hogy 2005-ben elkezdődhessen a forgatás, ez biztos. Ami azonban a produkció legnagyobb kérdőjele, hogy vajon Schwarzi is felsorakozik-e a rajthoz most, hogy olyannyira megvalósította az amerikai álmot, hogy a hőn áhított kormányzóságig vitte.


A Variety értesülései szerint a Terminator 3: A gépek lázadása írói, John Brancato és Michael Ferris már megérdemelten dőlhetnek hátra és lógathatják lábukat, mert a széria következő darabjának forgatókönyvén már egy fél sor csiszolnivaló sincsen. És ha minden igaz, nem is lesz, mert Jonathan Mostow, a T3 rendezője, aki minden valószínűség szerint a T4-et is dirigálja majd, végig jelen volt az alkotási folyamatnál, sőt, aktívan ki is vette a részét belőle.

Mario Kassar és a jó öreg Andy Vajna patronálnak majd, és a harmadik rész pénzügyi támogatója, az Intermedia már akcióba is lendült, hogy felállítsa a költségvetést. A Warner Bros. és a Sony Pictures is készséggel forgalmazza ismét a kibernetikus organizmusokat, úgyhogy ez a terület sem jelenthet problémát.

Annál inkább okozhat fejfájást a fogas kérdés, hogy most, hogy Arnold Schwarzenegger dolgát Kalifornia kormányzóságáig vitte fel a jóisten, vajon mennyire lehet őt a filmvászonra visszacsábítani? Habár biztos kedves a szívének a számára a világhírnevet meghozó élő szövet a fémvázon, a várakozások szerint aligha, vagy ha mégis, akkor sem egy főszerepre. Ha nélkülöznünk kell a muszklibajnokot, akkor viszont nagyot kell domborítania az új T4 modellnek, mert ez a minimum ahhoz, hogy a nagyérdemű publikum érdeklődését ne veszítsék el teljesen. Ráadásul akad még rizikófaktor bőven, hiszen egyelőre még szintén nem tudni azt sem, hogy Nick Stahl és Claire Danes kegyeit sikerül-e újra elnyerni.

Cinematrix
  • Ehhez a cikkhez: Hasta la vista Schwarzi? jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 3.66
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek