Vígjáték: Bill és Ted haláli túrájaDVD filmek
Ember nem lehet ennyire hülye! Két ember egyszerre meg főleg nem! De mégis. Bill és Ted a két tinédzser srác bizony nem állt >>>
Bill és Ted haláli túrája
Bill & Ted's Bogus Journey
amerikai film 1991
fantasy, vígjáték, kaland

Ember nem lehet ennyire hülye! Két ember egyszerre meg főleg nem! De mégis. Bill és Ted a két tinédzser srác bizony nem állt kétszer sorban, amikor az észt osztogatták. Gyanítjuk, hogy talán az első alkalmat is elbliccelték. Bill és Ted mindenesetre szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis korábbi kalandjuk során már túléltek egy történelmi időutazást. Úgy látszik mást is jól csinálhattak (persze fogalmuk sincs róla, hogy mit), hiszen a távoli jövőben egy róluk elnevezett iskolában (Bill és Ted egyeteme) tanulnak is majd róluk a diákok, akik a XX. század legendás hőseiként emlékeznek a két ütődött figurára.
Bill és Ted azonban nincs biztonságban, és a jövő is még megváltozhat, ugyanis egy gonosz főúr elhatározza, hogy átírja a történelmet. Bill és Ted megszólalásig hasonló robot-mását küldi a jövőből a jelenünkbe, azzal a megbízással, hogy pusztítsák el az igazi srácokat. Bill és Ted ezt nem hagyhatja annyiban.


Maguk is nekiállnak utazgatni az időben, kalandba keverednek Albert Einsteinnel, a Húsvéti Nyuszival, magával a Kaszással, de mindez nem térítheti el őket elsődleges küldetésüktől: attól, hogy begyűjtsenek minél több jó csajt! Ja, és hogy megmentsék a világot!

Ki hitte volna közel két évtizede, hogy a filmtörténet legdinkább párosának egyik tagja, egy bizonyos Keanu Reeves egy napon a legkeresettebb akciósztárok sorát gyarapítja majd?! A Féktelenül féktelen rendőre, a Mátrix ikonikus Neója bizony ebben a filmben egy igazi tökkelütöttet alakít. Igaz, aki ismeri a Bill és Ted kalandokat, az tudja, hogy Keanu már pályája kezdetén is kifogta a legállatibb kultuszfilmeket!

Szereplők:
Keanu Reeves, Alex Winter, William Sadler, Joss Ackland, Pam Grier, George Carlin, Taj Mahal
Rendező: Peter Hewitt
Gyártó stúdió: MGM
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 90 perc

DVD Információk:
Hang: Stereo, DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, lengyel, török
Feliratok: magyar, angol, bolgár, izlandi, lengyel, török, angol (hallásk.)
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2006 Február 23.
  • Ehhez a cikkhez: Bill és Ted haláli túrája jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek