Filmhír: Milla Jovovich: A szüleim mentettek meg a drogtólFilmhírek
Milla Jovovich bevallotta, hogy igazából szülei mentették meg attól, hogy kemény drogos legyen, mert mind az édesapja, >>>

Milla Jovovich:
A szüleim mentettek meg a drogtól

Milla Jovovich bevallotta, hogy igazából szülei mentették meg attól, hogy kemény drogos legyen, mert mind az édesapja, mind az édesanyja nagyon kemény kézzel bánt vele gyermekkorában, de most már ez egyáltalán nem bántja, mert érzi, hogy sok rossztól óvták meg ezáltal.

A The Resident Evil sztárja azt nyilatkozta, hogy 11 évesen kezdett el modellkedni, és valószínűleg ezért is nevelték szigorúan szülei, mert tudták, hogy ilyen fiatalon bármire rávehető, és könnyen befolyásolható. Állítólag 1981-ben hagyta el Ukrajnát a család, hogy új életet kezdhessenek az álmokkal teli Amerikában. Először Brian De Palma-nál kaptak munkát, ahol a ház körül kellett dolgozniuk, tulajdonképpen a házi munkába kellett besegíteniük. Az összes megspórolt pénzüket Milla neveltetésébe fektették bele, zene órákra, tánc órákra és színészeti órákra járt.

"Tudom, hogy sokszor bántak velem igazságtalanul és túl szigorúan egy gyerekhez képest, de amikor tinédzserré váltam, akkor kezdtem el értékelni a kemény neveltetést, hiszen meg sem próbáltam kábítószerrel élvezni az életet. Most valószínűleg egy rehabilitációs osztályon feküdnék, mint a többi barátom, ha anno anyuék lazábban veszik a dolgot."
  • Ehhez a cikkhez: Milla Jovovich: A szüleim mentettek meg a drogtól jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők