Dráma: Háborúban a világDVD filmek
A Jelenések könyvében megjövendölt világban a karizmatikus világvezetőnek, Nicolae Carpathiának sikerült az elképzelhetetlen: >>>
Háborúban a világ
Left Behind: World at War
amerikai film 2005
dráma

A Jelenések könyvében megjövendölt világban a karizmatikus világvezetőnek, Nicolae Carpathiának sikerült az elképzelhetetlen: véget vetett az idők kezdete óta dúló vérengzésnek, és békében egyesítette a világot.
Az amerikai elnök, Gerald Fitzhugh (az Oscar-díjas Lou Gossett, Jr - 1981 legjobb férfi mellékszereplő, Garni-zóna) osztozik ebben az álomban, és azon munkálkodik, hogy a világ leghatalmasabb nemzete ne álljon a béke útjában.
Mikor aztán merényletet kísérelnek meg Fitzhugh ellen, egy föld alatti világ és egy gonosz összeesküvés tárul elé, és rá kell döbbennie a fájdalmas igazságra: küszöbön a III. világháború, amely az ő béke iránti elkötelezettsége miatt védtelenül érné Amerikát.
Buck Williams oknyomozó újságíró (Kirk Cameron) és földalatti tribulációs osztaga segítségével Fitzhugh versenyt fut az idővel, hogy a leküzdhetetlennek tetsző akadályokat legyőzve ne csupán emberek millióinak halálát, de magának a történelemnek a végét akadályozza meg.

Szereplők:
Louis Gossett Jr., Kirk Cameron, Brad Johnson, Jessica Steen, Gordon Currie
Rendező: Craig R. Baxley
Gyártó stúdió: Columbia-TriStar
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 91 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: angol, spanyol
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, dán, holland, finn, görög, héber, hindi, norvég, lengyel, portugál, román, szlovén, spanyol, svéd, török
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Audiokommentár
Kisfilm
Kimaradt jelenet(ek) - választható audiokommentárral
Bakik
Képgaléria
Videoklip(ek)

DVD Premier: 2006 Március 2.
  • Ehhez a cikkhez: Háborúban a világ jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek