Filmek - mozi-dvd.hu

Miss Marple történetei: Paddington 16:50

Dátum: 2006. március 22. szerda, 11:47
Rovat: DVD filmek
Kategória: Krimi
Egy idős hölgy a 16:50-es járattal utazik a londoni Paddington vasútállomásról, hogy régi barátnőjét, Miss Marple-t meglátogassa. >>>
Miss Marple történetei: Paddington 16:50 - Agatha Christie
4.50 from Paddington
angol film 1987
krimi, thriller, misztikus

Egy idős hölgy a 16:50-es járattal utazik a londoni Paddington vasútállomásról, hogy régi barátnőjét, Miss Marple-t meglátogassa.
Az út során a vonatot megállítják, majd egy másik szerelvény közvetlenül a mellette lévő vágányra áll be. A hölgy észreveszi, hogy a szemközti vonat egyik ablakának sötétítője egyszerre felcsapódik, és egy nő keserves haláltusáját vívja magas, sötét fojtogatójával. Szinte ugyanabban a másodpercben a vonat továbbindul, és a sokkos állapotban lévő asszonynak rá kell jönnie arra, hogy egy gyilkosság szemtanúja volt.
Senki nem hisz a szavainak, nincs áldozat, így nem létezik a gyilkosság sem. Egyedül Miss Marple igyekszik barátnője elmondása alapján megtalálni a gyilkost.

A klasszikus bűnügyi sorozat újabb darabja vérbeli szellemi izgalmat ígér. A krimi királynője, Agatha Christie igazi mestere volt annak, hogy az utolsó pillanatig ne tudjuk kitalálni, hogy ki volt a gyilkos. Kihagyhatatlan mesterművek felejthetetlen tolmácsolásban.

Szereplők:
Joan Hickson, Juliette Mole, David Beames, Mona Bruce, Nicholas Blane, Katy Jarrett
Rendező: Martyn Friend
Gyártó stúdió: BBC
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 110 perc

DVD Információk:
Hang: Mono
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2006 Március 2.