Filmek - mozi-dvd.hu

Félhomály

Dátum: 2006. május 25. csütörtök, 17:09
Rovat: DVD filmek
Kategória: Thriller
A rejtélyes történetek sikeres írója, Rachel Carlson (Demi Moore) teljesen kétségbeesik, amikor imádott fia, a hétéves Thomas (Beans Balawi) >>>
Félhomály
Half Light
angol film 2005
misztikus, thriller

A rejtélyes történetek sikeres írója, Rachel Carlson (Demi Moore) teljesen kétségbeesik, amikor imádott fia, a hétéves Thomas (Beans Balawi) a Primrose Hill-i házuk mögötti csatornába fullad. Egy évvel később, bár rekordösszegű előleget ajánlanak következő könyvéÄ?Ĺ rt, még mindig olyan lelkiállapotban van, hogy képtelen írni.
Házassága is romokban hever, szerkesztő és ambiciózus író férje, Brian (Henry Ian Cusick) válni akar. Legjobb barátnője, Sharon (Kate Isitt) kibérel számára egy elhagyott helyen lévő villát a skót felföldön lévő Ingonish Cove falucskában. Amint Rachel beilleszkedik a barátságos település életébe, fokozatosan összebarátkozik Angus McCulloch-hal (Hans Matheson), aki a világítótornyot kezeli, és a bérelt villa közelében található magányos szigeten lakik és dolgozik.
Rachel már kezdi megtalálni régi önmagát, ám ekkor kísérteties üzeneteket kezd kapni


halott fiától, aki valami veszélyre figyelmezteti. Az asszony nem biztos benne, hogy az üzenetek valódiak-e vagy tényleg elvesztette a józan eszét, mindenesetre olyan helyzetbe kerül, ahol őrület, gyilkosság és természetfeletti uralkodik.

Craig Rosenberg (Az utolsó gyémántrablás forgatókönyvírója) hitchcocki thrillerében a régen látott Demi Moore mozifilmes visszatérését üdvözölhetjük.

Szereplők:
Demi Moore, Hans Matheson, Henry Ian Cusick, James Cosmo, Therese Bradley
Rendező: Craig Rosenberg
Forgatókönyv: Craig Rosenberg
Operatőr: Ashley Rowe
Zene: Brett Rosenberg
Gyártó stúdió: Lakeshore Entertainment
Forgalmazza: Best Hollywood
Hossz: 102 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 2.35:1
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetváltás
Mozielőzetes
Fotóalbum

DVD Premier: 2006 április 13.