Animációs: Hot Wheels - TöréspontDVD filmek
Az életre kelt Hot Wheels-autók egyedülálló versenyében két csapat méri össze erejét a lelketlen robotokból álló Verseny Dronok-kal. >>>
Hot Wheels - Töréspont
Hot Wheels - Breaking Point
amerikai film 2005
rajz-animációs

Az életre kelt Hot Wheels-autók egyedülálló versenyében két csapat méri össze erejét a lelketlen robotokból álló Verseny Dronok-kal.
Éld át az izgalmakat, ahogy a pilóták az Erő kerekén keresztül nekivágnak a négy új Versenyszintnek, és meghódítják az izgalmas világok hihetetlen kanyarokkal és szédítő hurkokkal teli szupersztrádáit! A dühöngő viharok, fojtogató mocsarak, sötét barlangok és forró lávamezők embertelen akadályain át zajló, látványos hajsza után az Accele-Charger várja az elsőnek célba érőt, hogy különleges erőkkel ruházza fel a győztes járgányt.

Lépj be a Hot Wheels - Acceleracers fantasztikus univerzumába, ahol csak a legjobb pilóták maradhatnak a pályán!

Még keményebb, még gyorsabb az akció: az AcceleRacers csapatok két új világba vetik be magukat. A Neoncső pályán a világklasszis autóversenyzőknek elképesztő csőrendszeren kell végigmanőverezniük, ahol hol váratlan akadályok ugranak elő, hol veszélyes dolgok hullanak. A Roncs pályán minden pontosságukra és navigációs ügyességükre szükség van, mert bármikor rájuk zúdulhat a sok törmelék. A csapatoknak ráadásul még a gyilkos Verseny Drónoktól sem sikerült megszabadulniuk, de már itt is az újabb ellenség: a Silencerek, akiknek holografikus autói tetszőleges alakot képesek ölteni. A veszély óriási: mivel rajtuk múlik a világ sorsa, két vezető összeroppan a rájuk nehezedő súly alatt, és egyikük végleg búcsúzni kényszerül a versenyzéstől. Száguldj te is a nagymenőkkel ebben a szédületes tempójú Hot Wheels-filmben!

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Rendezők: Andrew Duncan, Gino Nichele
Forgatókönyv: Gio Corsi, Ian Richter
Gyártó stúdió: Warner Bros
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 60 perc

DVD Információk:
Hang: Surround
Szinkronok: magyar, angol, cseh, lengyel
Feliratok: magyar, angol, cseh, észt, lengyel, lett, román
Kép: 1.66:1
DVD Extrák:
Interaktív játék
Videoklip
Rövidfilm

DVD Premier: 2006 április 13.

  • Ehhez a cikkhez: Hot Wheels - Töréspont jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek