Filmek - mozi-dvd.hu

Dawn Anna - Minden rendben lesz

Dátum: 2006. július 01. szombat, 11:22
Rovat: DVD filmek
Kategória: Dráma
Az igaz történet nyomán készült Dawn Anna megindító tanúságtétel az élet legnagyobb nehézségeit is legyőző szeretet és a család hatalmáról. >>>
Dawn Anna - Minden rendben lesz
Dawn Anna
amerikai film 2005
dráma

Az igaz történet nyomán készült Dawn Anna megindító tanúságtétel az élet legnagyobb nehézségeit is legyőző szeretet és a család hatalmáról. Főszereplője az Oscar-jelölt Debra Winger, akit alakításáért Emmy-díjra jelöltek.

Az egyedülálló anya, Dawn Anna kétségbeesetten próbál tanári állást találni, hogy el tudja tartani négy gyerekét. Amikor végre sikerül elhelyezkednie, és a szerelem is beköszönt az életébe, váratlanul súlyos betegség támadja meg.

A komplikált műtét után újra meg kell tanulnia járni és beszélni. Amikor aztán Dawnt újabb szörnyű csapás éri, és a columbine-i iskolai mészárlásban elveszíti a legkisebb gyerekét, hatalmas lelki erőre és családja szeretetére van szükség, hogy képes legyen feldolgozni az egész országot megrázó hihetetlen tragédiát, és hogy hősiesen folytassa az életét.

Szereplők:
Debra Winger, Krista Rae, Scott Arnold, Larry Austin, Lee Cameron
Rendező: Arliss Howard
Gyártó stúdió: Columbia-TriStar
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 84 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: angol, spanyol, olasz
Feliratok: magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2006 április 27.