Sportfilm: Az NBA 2004-2005-ös bajnokcsapataDVD filmek
Higgadt magabiztosság és a bajnokok elszántsága: ez jellemezte a San Antonio Spurst, amely a Detroit Pistons felett aratott óriási >>>
Az NBA 2004-2005-ös bajnokcsapata
2004-2005 NBA Champions
amerikai film 2006
sport

Higgadt magabiztosság és a bajnokok elszántsága: ez jellemezte a San Antonio Spurst, amely a Detroit Pistons felett aratott óriási győzelemmel koronázta meg emlékezetes idényét, hét év alatt harmadik alkalommal elnyerve az NBA bajnoki címét.

A tökélyre törekvő Spurs letörte az ellenfelek támadásait: az előző évhez hasonlóan most is őellenük dobták a legkevesebbet kosarat.
Az NBA 2005. évi rájátszásai megmutatták a Spurs fölényét: Gregg Popovich vezetőedző csapata kitűnő védekezéssel és átgondolt támadójátékkal végigverte a nyugati part legjobbjait.
A Larry O’Brien-kupáért folytatott csata akkor zárult le, amikor az NBA 2005. évi nagydöntőjében hét kőkemény mérkőzésen a Spurs legyőzte a címvédő Detroit Pistonst.

A "nagydöntő legértékesebb játékosa" cím háromszoros birtokosa, Tim Duncan vezetésével a Spurs megmutatta, miért nevezhetők születő dinasztiának. A Spurs az egész csapat maximális erőbedobásának, valamint Tony Parker villámgyorsaságának és a Pistonst megtörő támadásainak köszönhetően nyerte el a bajnoki címet.
Bruce Bowen szívós védekezése feltartóztatta a Detroit támadócsillagait, Robert Horry ismét a legnehezebb helyzetekben is feltalálta magát, és óriási kosarakat dobott, Manu Ginobili pedig lendületes játékával bebizonyította, hogy az NBA egyik legnagyobb szupersztárja válhat belőle.

A film által (újra) végigélheti a Spurs számára ötvenkilenc győzelmet hozó idényt, a lélegzetelállítóan izgalmas rájátszásokat és a csapat végső győzelmét a 2004-2005. évi NBA-nagydöntőben, az exkluzív interjúk és a kulisszák mögé kalauzoló felvételek révén pedig valódi bennfentes információkat szerezhet!

Szereplők: Tim Duncan, Tony Parker, Bruce Bowen, Robert Horry, Manu Ginobili
Rendezők: Aldo Dicuffa
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 60 perc

DVD Információk:
Hang: Stereo
Szinkron: angol
Feliratok: magyar, angol, holland, francia, német, görög, héber, olasz, lengyel, spanyol, török, német (hallásk.)
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Kisfilmek

DVD Premier: 2006 május 4.
  • Ehhez a cikkhez: Az NBA 2004-2005-ös bajnokcsapata jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek