Filmek - mozi-dvd.hu

Samuel L. Jackson teleportál

Dátum: 2006. július 12. szerda, 11:15
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
A Mr. és Mrs. Smith után újabb nagyköltségvetésű filmet rendez Doug Liman, és a The Hollywood Reporter híre szerint a főszerepre >>>
A Mr. és Mrs. Smith után újabb nagyköltségvetésű filmet rendez Doug Liman, és a The Hollywood Reporter híre szerint a főszerepre nem kisebb sztár szerződött le, mint

Samuel L. Jackson, aki egy nemzetbiztonsági ügynököt kelt majd életre a Jumper c. alkotásban. Még mielőtt megijednénk, hogy xXx-szintű szerepről van szó, nyugodjunk meg: a szóban forgó alkotás egy ifjúsági akció-scifi! Steven Gould 51 éves amerikai író 1992-es bestsellerén alapul a történet, és egy olyan fiatal srác a főszereplő, aki rájön, hogy képes magát teleportálni. A slidersezés közben anyja gyilkosát keresi, ám ezalatt nyomában van a Jackson által alakított NSA-ügynök is.


A Regency Enterprises gyártásában készülő moziban a Csodálatos Júliában megismert Tom Sturridge lesz a főhős, de fontos szerephez jut majd az egykori Billy Elliot, a legutóbb a King Kongban és a Kedves Wendyben látott Jamie Bell is. A forgatókönyvet a Penge-filmekért és a Batman: Kezdődik!-ért is felelős David S. Goyer jegyzi, de Simon Kinberg (Mr. és Mrs. Smith, X-Men 3.) is végrehajtott 1-2 átírást rajta.

A hírek szerint a gyártó stúdió máris trilógiában gondolkodik, habár a regény szerzője eddig csak egy folytatást írt a Jumpernek (Reflex, 2005). Egyes hírek szerint a forgatás már el is kezdődött. A több hónapos munka során a stáb megfodul Tokióban, Rómában, Torontóban és New Yorkban is.

Szöveg: Gaben
Forrás: Moziplussz