Filmek - mozi-dvd.hu

Bond törölve, lekeverve

Dátum: 2004. október 02. szombat, 09:42
Rovat: Filmhírek
Kategória: Filmhír
Mégsem kerül mozikba az előzetesen bejelentett 2005. november 21-i napon James Bond 21. kalandja. Egyelőre >>>
Bond törölve, lekeverve

Mégsem kerül mozikba az előzetesen bejelentett 2005. november 21-i napon James Bond 21. kalandja. Egyelőre sem rendező, sem főszereplő nem szerződött le őfelsége titkos ügynökének legújabb megbízatásához, ezért 2006. nyarára vagy novemberére csúszik a bemutató.

Nem hozott szerencsét James Bondnak a 21-es szám; a 21. film 21-ére tervezett bemutatóját már biztosan nem tartják meg, közölte szerdán a filmet gyártó MGM. Az "oroszlános" stúdiót nemrégen vásárolta fel a Sony Corp., és az üzleti megbeszélések sorozata alatt nem jutott idő a kémfilm előkészítésére; így rendezőt és főszereplőt sem szerződtettek a mozihoz, nélkülük azonban nem készülhet el a film a tradicionális novemberi bemutatóra.

A Variety értesülései szerint a rendezői szék első számú esélyese Paul McGuigan, aki az MGM szeptember elején mozikba került Wicker Park c. filmjét is rendezte. Pierce Brosnan, aki 1995-2002 között formálta meg a sármos titkos ügynököt, a nyáron jelentette be a visszavonulását. Helyére Eric Banától Cliwe Owenig és Hugh Jackmanig számos jelölt akad, s közben Brosnan is úgy döntött, akciózik még egy kicsit.

Az MGM egyelőre még nem nyilatkozott Bond megformálójáról, de az újabb tervezett bemutatási dátumokat már ismertette: 2006. nyara vagy novembere jöhet szóba.

Forrás: Variety