Filmek - mozi-dvd.hu

Filmszakadás

Dátum: 2006. október 02. hétfő, 11:47
Rovat: DVD filmek
Kategória: Thriller
Matty öntelt filmcsillag, aki jobbára már csak az alkoholért és a drogért él. Ám egy nap úgy dönt, hogy feleségül veszi barátnőjét, >>>
Filmszakadás
The Blackout
amerikai, francia film 1997
thriller, dráma

Matty öntelt filmcsillag, aki jobbára már csak az alkoholért és a drogért él. Ám egy nap úgy dönt, hogy feleségül veszi barátnőjét, a különleges szépségű Annie-t. A lánykérés veszekedésbe fullad, és kiderül, hogy Annie a férfi követelése és fenyegetései miatt vetette el közös fiukat, és nemhogy nem megy hozzá feleségül, hanem el is hagyja. Matty először tagad, később magába roskad, majd szétesik. Barátjával, a filmrendező Mickey-vel csapnak egy búfelejtő estét, ahol Matty teljesen elveszti a kapcsolatát a valósággal: a kábszerek, az önsajnálat és a kényszeredett vágyakozás Annie után magteszik hatásukat. Másfél év múlva Matty már túl van egy elvonókúrán, új kapcsolatot és új életet kezdett New Yorkban. De szkeptikus maradt ezzel az új élettel kapcsolatban, nem érzi teljesen saját magáénak, és úgy érzi, nem lehet teljes az újrakezdés, amíg Annie-val végleg le nem zárja a kapcsolatot. Úgy Matty visszautazik Los Angelesbe, s bár Mickey megpróbálja meggyőzni az út hiábavalóságáról, felkutatja a rehabilitált színésznek régi szerelmét. De Matty felfedezi, hogy egy új élet számára lehetetlen vállalkozás, és régi életéből fény derül egy szörnyű titokra.
A fülledt hangulatú film ítélet Los Angelesről és ítélet egy olyan emberről is, aki nem akar más utat választani magának (hiába tesz úgy, mintha mégis), csak az együgyű pusztulást.

Szereplők:
Béatrice Dalle, Claudia Schiffer, Dennis Hopper, Matthew Modine, Steven Bauer
Rendező: Abel Ferrara
Operatőr: Ken Kelsch
Zene: Schooly-D, Joe Delia
Forgalmazza: Caesar Film International
Hossz: 98 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menü
Közvetlen jelenetváltás
Ajánlók, Így készült..., interjúk

DVD Premier: 2006 szeptember 21.