Filmek - mozi-dvd.hu

Ismeretlen hívás

Dátum: 2006. október 07. szombat, 16:41
Rovat: DVD filmek
Kategória: Thriller
Két alvó gyerekre vigyázni egy szupermodern, csupaüveg luxusvillában - minden babysitter álma. Vagy rémálma. >>>
Ismeretlen hívás
When A Stranger Calls
amerikai film 2006
thriller, horror

Két alvó gyerekre vigyázni egy szupermodern, csupaüveg luxusvillában - minden babysitter álma. Vagy rémálma. Jill (Camilla Belle) csak gimnazista, de szívesen vállal apróbb munkákat. Amikor egy környékbeli, jómódú házaspár arra kéri, hogy éjfélig vállalja el a gyerekeit, boldogan mond igent.
Egyedül van egy hatalmas, tóparti házban, távol mindenkitől. Megszólal a telefon, egy idegen hívja. Fenyegeti. A telefon újra és újra megszólal. A lány végül a rendőrséghez fordul, lenyomoztatja a hívást - és kiderül, hogy a telefonáló bent van a házban.
Szörnyű, őrületes macska-egér játék veszi kezdetét. A labirintusszerű, hatalmas épületben, ahol maguktól nyílnak az ajtók, maguktól gyulladnak fel vagy alszanak ki a lámpák, egy rémült lány és egy ismereten szándékok és vágyak vezérelte őrült férfi üldözi egymást. Valamelyikük nem éri meg a reggelt. Ha lesz még reggel egyáltalán…A Con Air - A fegyencjárat és a Lara Croft: Tomb Raider rendezője stílust váltott: új thrillerében zárt térben, kevés szereplővel teremt vérfagyasztó hangulatot.

Szereplők:
Camilla Belle, Tommy Flanagan, Tessa Thompson, Katie Cassidy, Brian Geraghty
Rendező: Simon West
Író: Jake Wade Wall
Zene: James Michael Dooley
Gyártó stúdió: Sony Pictures
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment
Hossz: 87 perc
Korhatár: 16 éven felülieknek

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (SD)
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, finn, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, litván, norvég, román, svéd, szerb, szlovén, török
Kép: 2.40:1 (16:9)
DVD Extrák:
Audiókommentár
Kimaradt jelenetek
Werkfilm

DVD Premier: 2006 szeptember 28.