Filmek - mozi-dvd.hu

Raymond Graham kivégzése

Dátum: 2006. október 07. szombat, 18:43
Rovat: DVD filmek
Kategória: Thriller
Pontosan két óra van még hátra, és Raymond Graham elítélt élete véget ér. Annak ellenére, hogy kivégzése az elkövetett bűncselekmény >>>

Raymond Graham kivégzése
The execution of Raymond Graham
amerikai, kanadai film 1995
krimi, thriller

Pontosan két óra van még hátra, és Raymond Graham elítélt élete véget ér. Annak ellenére, hogy kivégzése az elkövetett bűncselekmény fényében igazoltnak tűnik, az esemény sok ember életére lesz hatással.
Úgy Graham ügyvédeire, akik őrült odaadással dolgoznak, hogy még az utolsó pillanatban megmentsék védencük életét és a börtön falain kívül tüntető tömegre, akik között egyaránt megtalálhatók a halálbüntetés szószólói és ellenzői.
A börtön falain innen pedig Graham börtönőrének, és az intézmény odarendelt személyzetének kell szembenéznie legbensőbb érzéseikkel, az amerikai állam első kivégzésének főszereplőiként.
Két család pedig vegyes érzésekkel teli éjszaka elé néz.
Az egyik család türelmetlenül várja fiúk hidegvérű gyilkosának kivégzését, a másik szenvedve próbál megbékélni a fiú és testvér által elkövetett erőszakos bűntény gondolatával és a rá váró halálos ítélettel.
Ami Raymond Grahamot illeti, miközben ül cellájában, vár és ahogy élete az óra minden ketyegésével végéhez közeledik, magabiztos viselkedése lassan elszáll és kínszenvedéssé alakul.

Szereplők:
Morgan Freeman, Jeff Fahey, George Dzundza, Graham Beckel, Linda Griffiths, Laurie Metcalf, Kate Reid
Rendező: Daniel Petrie
Forgalmazza: Caesar Film
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 96 perc

DVD Információk:
Hang: magyar, angol (2.0)
Felirat: magyar
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
Interaktív menü
Közvetlen jelenetváltás
Előzetesek

DVD Premier: 2006 szeptember 28.