Filmek - mozi-dvd.hu

Bugsy - Bővített változat

Dátum: 2006. október 07. szombat, 19:46
Rovat: DVD filmek
Kategória: Krimi
A mosoly csak álarc... Hollywood! A Lámpás, melynek mesterséges fényében megkergült bogarakként keringenek sztárok és kétes figurák >>>
Bugsy - Bővített változat - 2 DVD
amerikai film 1991
krimi, romantikus

A mosoly csak álarc... Hollywood! A Lámpás, melynek mesterséges fényében megkergült bogarakként keringenek sztárok és kétes figurák. Hollywood! Az Álom, melynek bűvköréből nem vonhatja ki magát senki - még Bugsy Siegel (Warren Beatty) sem. Hiába óvják társai - köztük Lucky Luciano és Meyer Lansky, kikhez mérhető nagyságú bűnpápa még nem ült a szervezett alvilág trónján - hogy a hírnév ártalmas a Siegel-féléknek.
Bugsy nem hallgat a jó szóra. Lefegyverző sharme-jának és kiszámíthatatlan viselkedésének köszönhetően hamarosan jobb sajtóval büszkélkedhet, mint akármelyik filmsztár vagy politikus.
A kriminálpszichológusok a mai napig is vitatkoznak, hogy Bugsy Siegel mi lett volna inkább: színész vagy gengszter. Barry Levinson (Rain Man, Játékszerek) filmjéből választ kaphatunk a kérdésre. Ebben vannak segítségére olyan hírességek, mint a szívtipró Warren Beatty, a gyönyörű Annette Bening (Csak egy lövés), valamint az Oscar-díjas Ben Kingsley (Schindler listája, Gandhi).

Szereplők:
Warren Beatty, Annette Bening, Harvey Keitel, Ben Kingsley, Elliott Gould, Joe Mantegna
Rendező: Barry Levinson
Forgatókönyvíró: Dean Jennings, James Toback
Producer: Warren Beatty, Mark Johnson
Gyártó stúdió: Columbia-TriStar
Forgalmazza: Fórum Home Entartainment
Hossz: 143 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1
Szinkronok: magyar, angol, olasz, spanyol
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, ceh, dán, holland, finn, görög, héber, hindi, izlandi, olasz, norvég, lengyel, portugál, román, spanyol, svéd
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetváltás
Digitálisan felújított változat
Dokumentumfilm

DVD Premier: 2006 szeptember 28.