Filmek - mozi-dvd.hu

Crank - Felpörögve

Dátum: 2006. október 08. vasárnap, 13:58
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Akció
Chev Chelios nem várt telefonhívásra ébred. Támolyog, gyakorlatilag nem tud mozogni, és a szíve is alig ver, nagy erőfeszítésébe kerül, >>>
Felpörögve
Crank
amerikai film 2006
akció, thriller

Chev Chelios (Jason Statham) nem várt telefonhívásra ébred. Támolyog, gyakorlatilag nem tud mozogni, és a szíve is alig ver, nagy erőfeszítésébe kerül, hogy felvegye a mobilját. Ricky Verona (Jose Pablo Cantillo) van a vonalban, és elárulja hősünknek, hogy megmérgezte álmában: már csak egy órája van hátra.
Mint kiderül, Chev egy bérgyilkos, aki a Nyugati Parti bűnszövetkezeteknek dolgozik. Chev eddig soha nem hibázott, de a múlt éjszakai meló váratlan kudarcba fulladt. Chev ugyanis futni hagyta a célpontot: ki akar szállni, hogy új életet kezdhessen barátnőjével, Eve-vel (Amy Smart).
Most Chevnak - szó szerint - rohannia kell az életéÊrt. Csak úgy képes lelassítani a szívét leállítani készülő mérget, ha testében folyamatosan magasan tartja az adrenalin szintet! Ahogy az óra sebesen ketyeg, Chelios nagy zűrzavart okoz Los Angeles utcáin, s mindenkit elsöpör, aki az útjába mer állni. Meg kell mentenie Eve-t, ki kell cseleznie az őt üldöző fejvadászokat, miközben meg kell találnia az ellenanyagot is, mielőtt szíve végleg feladja. De adrenalin szintje közben egy pillanatra sem eshet vissza...Szereplők:
Jason Statham, Amy Smart, Jose Pablo Cantillo, Dwight Yoakam, Reno Wilson, Glenn Howerton
Rendező: Mark Neveldine, Brian Taylor
Forgatókönyv:
Mark Neveldine, Brian Taylor
Operatőr: Adam Biddle
Vágó: Brian Berdan
Zene: Paul Haslinger
Gyártó stúdió: Lions Gate Films
Forgalmazza: SPI International
Hivatalos honlap
Hossz: 87 perc

Hazai mozipremier: 2006. november 9.