Animációs: Nagyon vadonMozifilmek
Ne vaduljunk! Boog, a szelíd grizzly csak ennyit kér, egyébként boldogan éli a kisvárosi sztárok mindennapi életét: este fellép a helyi >>>

Nagyon vadon

Open Season

amerikai film (2006)
animációs, vígjáték

Ne vaduljunk! Boog, a szelíd grizzly csak ennyit kér, egyébként boldogan éli a kisvárosi sztárok mindennapi életét: este fellép a helyi természetrajz-show-ban, aztán nyugovóra tér gazdája és nevelője garázsában, ahol szívből etetik és szeretik. Állati ösztöneit mélyen eltemette, és semmiért sem cserélné el a civilizáció örömeit.

Ám egyszer mégis megszólal a vadon szava: méghozzá fülsértően, hadarva és össze-vissza. Ugyanis egy félszarvú szarvastól ered, aki dilis fejébe vette, hogy megmenti a nagy mackót, és visszavezeti az erdőbe. Terve végül sikerül, így az állati ösztöneitől megszabadult medve és a négyballábas szarvas visszajut az erdőbe: éppen három nappal a vadászidény kezdete előtt.


A természet is tévedhet: a két állat kicsit sem illik össze, mégis együtt kénytelenek menekülni, miközben nemcsak egy nagyon vad vadász lohol a nyomukba, hanem arra is rá kell jönniük, hogy az ő erdejükből valószínűleg rég kiköltöztek a normális állatok.

Kalandjaik során találkoznak heves borzzal, mániákus kacsával, pánikbeteg kakassal, egy tarajos süllel, akik csak egy ölelésre vágyik, meg a vadon legveszedelmesebb bandájával: egy csapat mókussal. Az erdő különös vidék, és nem könnyű benne boldogulni sem szarvasnak, sem medvének. Bocs.

Kapcsolódó cikkek, filmek:
Nagyon vadon 2. (2008)
Nagyon vadon 3. (2015)


Szereplők:
Eredeti hangok: Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Debra Messing, Billy Connolly, Gary Sinise, Patrick Warburton, Jon Favreau
Rendezők:
Roger Allers, Jill Culton és Anthony Stacchi
Forgatókönyv:
Steve Bencich és Ron J. Friedman
Vágó: Pam Ziegenhagen
Zene: Ramin Djawadi
Gyártó stúdió: Sony Pictures Animation
Forgalmazza: InterCom
Hivatalos honlap
Hossz: 100 perc


Hazai mozipremier: 2006. november 9.
  • Ehhez a cikkhez: Nagyon vadon jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 15 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek