Filmek - mozi-dvd.hu

Kés/alatt - 3.évad

Dátum: 2006. október 09. hétfő, 18:19
Rovat: DVD filmek
Kategória: TV-sorozat
Főhőseink két jól menő plasztikai sebész, akikről nehezen képzelhető el, hogy legjobb barátok: A szexfüggő Christian >>>
Kés/alatt - 3.évad - 6 DVD
Nip/Tuck - The Complete Third Season
amerikai film 2003
TV-sorozat, dráma

Főhőseink két jól menő plasztikai sebész, akikről nehezen képzelhető el, hogy legjobb barátok: A szexfüggő Christian jó pénzért bárkit bármivé átszab, hisz lelkiismerete rég nincs, és orvosi etikáról hírből sem halott. A példamutató családfő szerepében tetszelgő Sean neje hűtlenségre készül, fia leszbikusokkal kavar, nem csoda, hogy ő sem fér sokáig a bőrébe.

A klinika mindeközben dübörög. Egymásnak adják a kilincset a furcsábbnál furcsább páciensek. Gengsztereknek kell új arcot faragni, egypetéjű ikreket kell kiigazítani minimum kétpetéjűvé, férfiból kell nőt, nőből még nőbbet. És bár az áraknak nem szabnak határt, úgy szabnak át, hogy közben nem vágnak át.
Dylan Walsh és Julian McMahon visszatér a Kés/alatt szenzációs harmadik évadjára, amely színültig van erotikával, feszültséggel és olyan kihívásokkal, mint egy arcátültetés és egy sürgős beavatkozást igénylő háromszáz kilós nő, aki összenőtt a szófájával...

Egy új doki is van a csapatban: Dr. Quentin Costa profi tangótáncos, és szinte mindig maga felé hajlik a szikéje. További fejlemények: Julia új karrierbe kezd, Matt bőrfejűekkel szűri össze a levet, s a Késelőről kiderül, hogy...na de ezt mi sem árulhatjuk el. Nézze meg!

Szereplők: Dylan Walsh, Julian McMahon, John Hensley, Valerie Cruz, Roma Maffia, Joely Richardson
Rendezők: Ryan Murphy, Scott Brazil, Elodie Keene, Craig Zisk
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Forgalmazza: Fórum Home Entartainment
Hossz: 693 perc

DVD Információk:
Hang: Dolby Stereo
Szinkronok: magyar, angol, német
Feliratok: magyar, angol, német, német (hallásk.)
Kép: 1,77:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Kimaradt jelenet(ek) - Jelenetek a vágószoba padlójáról
Egyéb - A Késes nyomában
Egyéb - A tökéletes külső - a díszlet

DVD Premier: 2006 október 5.