Vígjáték: Shop-Stop 2.Mozifilmek
Dante (Brian O'Halloran) és Randal (Jeff Anderson) már harmincas éveikben járnak, és még mindig a New Jersey-beli élelmiszerbolt >>>
Shop-Stop 2.
Clerks II
amerikai film 2006
vígjáték

Dante (Brian O'Halloran) és Randal (Jeff Anderson) már harmincas éveikben járnak, és még mindig a New Jersey-beli élelmiszerbolt és videotéka alkalmazottai. Körülbelül még egy percig, ugyanis a film elején lángokba borul az épület.

Új munkahelyük a Mooby’s gyorsétterem, melynek színvonalát jelzi, hogy tehénbőgésre nyílik az ajtó, és a desszert-specialitást tehénlepénynek hívják. Ám úgy tűnik, hogy Dante mégis megütötte a főnyereményt, gyönyörű barátnője van, akivel Floridába készül költözni, ahol a lány szüleitől ajándékba kapott ház és új állás várja. De vajon Emma-e (Jennifer Schwalbach Smith) a tökéletes nő számára vagy Becky, a gyorsétterem bájos vezetője (Rosario Dawson)?

Randal nem örül a változásnak, ám felülemelkedik bánatán, és egy emlékezetes, állati jó búcsúpartival kedveskedik barátjának. Mindeközben csak úgy röpködnek a levegőben a 18-as karikák; a dialógusok frenetikus, szabadszájú, gyakran vulgáris humora nem kíméli sem a szüzeket, sem a különböző faj- és népcsoportokat, de még A gyűrűk ura-rajongókat sem.

Egyszóval az élet nem áll meg, így Danténak és Randalnak is tenni kell valamit a jövőjükért. Talán csak Jay és Néma Bob faltámasztása maradhat örök és változatlan!

Szereplők:
Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Rosario Dawson, Kevin Smith, Jason Mewes, Trevor Fehrman, Jason Lee, Wanda Sykes, Ben Affleck
Rendező: Kevin Smith
Forgatókönyv: Kevin Smith
Operatőr: David Klein
Vágó: Scott Mosier és Kevin Smith
Zene: James L. Venable
Gyártó stúdió: View Askew Productions, The Weinstein Company
Forgalmazza: Budapest Film
Hivatalos honlap
Hossz: 97 perc

Hazai mozipremier: 2006. november 16.
  • Ehhez a cikkhez: Shop-Stop 2. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek