Animációs: Tündi Bündi Barátok 3. - Harmadik csapásDVD filmek
Kik a legaranyosabb, legennivalóbb rajzfilmfigurák a földgolyón? Természetesen Cukorerdő kislakói! Annyira édesek és imádnivalók, >>>
Tündi Bündi Barátok 3. - Harmadik csapás
Happy Tree Friends
amerikai film 2002
rajz - animáció

Kik a legaranyosabb, legennivalóbb rajzfilmfigurák a földgolyón?
Természetesen Cukorerdő kislakói! Annyira édesek és imádnivalók, hogy az ember úgy magához ölelné őket, hogy szinte kipattan a kis szemük. Aki egyszer megszereti a kis Tündi Bündiket, az a fél karját is odaadná, csak hogy mindet összefogdoshassa.

A Tündi Bündi barátok igazi ínyencség! A tengeren túlon Happy Tree Friends néven kultusszá vált rajzfilmsorozat végre Magyaroroszágon is megjelenik. A rajzfilm karakterei minden területen aratnak; a Tündi Bündi barátok karácsonykor 1. helyezést értek el például az egyre népszerűbb iTunes-on a letöltések között, de emellett a kedvenc mobiltartalmak között is élen járnak. A széles rajongótáborral rendelkező sötétfekete humorú Happy Tree Friends-ről azt is tudni kell, hogy szigorúan felnőtt nézők számára készült, a benne megjelenő képi erőszak miatt gyerekeknek nem ajánlott a megtekintése.

A Tündi Bündi barátok harmadszor is lecsapnak a gyanútlan, álmos szemű nézőkre, hogy felrázzák és energiával töltsék meg szürke hétköznapjaikat. Az alkotók nem titkolt szándéka, hogy megdolgoztassák a széles néptömegek arc- és hasizmait. Ne habozzon, hanem nézze meg, hogyan kelnek életre ezek a kis édes rajzfilmfigurák, és hogyan halnak meg!

Itt az idő, hogy barátait is hipnotizálja! A fantasztikus hipno-diszk segítségével most ön lehet a zsúrok és partik koronázatlan királya. Hozza a diszket forgó mozgásba, vezesse rá barátai tekintetét, majd amikor azok megdelejezve nézik azt, megnyílik ön előtt a tudatuk és készek lesznek alávetni magukat az ön parancsainak.

A széles rajongótáborral rendelkező sötétfekete humorú Happy Tree Friends-ről tudni kell, hogy szigorúan felnőtt nézők számára készült, a benne megjelenő képi erőszak miatt gyerekeknek nem ajánlott a megtekintése!

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Rendezők: Kenn Navarro, Rhode Montijo
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 135 perc
Korhatár: 18 éven felülieknek

DVD Információk:
Hang: eredeti (Surround)
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2006 október 26.
  • Ehhez a cikkhez: Tündi Bündi Barátok 3. - Harmadik csapás jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek