Thriller: Szigorúan piszkos ügyek 3.Mozifilmek
Tíz hónappal Yan (Tony Leung) meggyilkolása után Ming (Andy Lau) kénytelen közönséges irodai munkát végezni, amíg folyik a belső >>>
Szigorúan piszkos ügyek 3.

Tíz hónappal Yan (Tony Leung) meggyilkolása után Ming (Andy Lau) kénytelen közönséges irodai munkát végezni, amíg folyik a belső nyomozás. Felesége, Mary elköltözött tőle, és magával vitte a kislányukat is. Mentálisan és fizikailag kimerülve tengeti napjait.

A rendőrségen eközben egy új "sztár" bukkan fel. Az alig negyven éves Yeung (Leon Lai) fantasztikus „rátermettségének” köszönhetően már feljutott a ranglista tetejére. Ez a hihetetlen gyorsaságú előrejutás tökéletes mása Ming egykori karrierjének. Ming és Yeung között barátság szövődik, ami segít Mingnek, hogy jobban megismerhesse az új nyomozó zsenit. Ming lassan ráébred, hogy Yeung nyájas álarca mögött valami titok rejtőzik. Amikor szemtanúja lesz annak, hogy Sam egyik beépített embere öngyilkos lesz Yeung szeme láttára, gyanakodni kezd, hogy – ahogyan régebben ő – Yeung is a Triád besúgója.

Ming titokban nyomozni kezd kollégája után, ám ekkor észreveszi, hogy őt is folyamatosan figyeli egy rejtélyes alak, akit Shen-nek (Chen Daoming) hívnak. Informátorától megtudja, hogy Shen nemcsak Sam korábbi üzlettársa, de több szálon is szoros kapcsolatban van Yeung-gal.
Ming mindenáron rendbe akarja hozni az életét, és ehhez vállalnia kell a kockázatot, amivel Yeung lebuktatása jár. Nagy veszélybe sodorva magát elkezd bizonyítékokat gyűjteni, amivel örökre kiiktathatja Yeung-ot úgy, hogy közben ne fedjék fel az ő kilétét. Azonban akárhányszor lehetősége van felfedni az igazságot, erőfeszítései mindig kudarcba fulladnak. Túl későn jön rá, hogy Yeung és Shen már sarokba szorította, és onnan nincs esély a menekülésre …
Rendezte: Andrew Lau és Alan Mak

Írta: Felix Chong és Alan Mak

Zene: Kwong Wing Chan

Operatőr:
Andrew Lau és Man-Ching Ng

Vágó:
Ching Hei Pang és Danny Pang

Szereplők:
Andy Lau - Ming
Tony Leung - Yan
Edison Chen - a fiatal Ming
Shawn Yue - a fital Yan
Anthony Wong - Wong felügyelő
Eric Tsang - Sam
Kelly Chen - Dr. Lee
Carina Lau - Mary
Man-chat To - Keung
Leon Lai - Yeung
Chen Daoming - Shen

Megjelenés: 2004. Szeptember 23.
Forgalmazza: MOKÉP RT.
  • Ehhez a cikkhez: Szigorúan piszkos ügyek 3. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek