Magyar film: S.O.S. szerelem!Mozifilmek
Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? >>>
S.O.S. szerelem!
magyar film 2007
romantikus, vígjáték

Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? A romantikus komédiák örök kérdéseire keresi a választ Sas Tamás filmje.

Péter (Csányi Sándor) egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os - egészen addig, amíg Tomi (Fenyő Iván), egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.
Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika), egy bájos óvónőbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani őt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel odacsalja Veronikát.


Az óvónő egy kalandokban és bonyodalmakban gazdag hétvégét tölt Tomival és "családjával", és minden a terv szerint alakul - mígnem Péter, a kalamajka szervezője is beleszeret Veronikába.


Szereplők:
Csányi Sándor, Ullmann Mónika, Fenyő Iván, Kovács Patrícia, Benedek Miklós, Elek Ferenc, Hernádi Judit, Hevér Gábor, Kaszás Géza, Szacsvay László, Tordy Géza, Herczeg Adrienn, Kautzky Armand, Kéry Kitty
Rendező: Sas Tamás
Producer: Neményi Ádám
Forgatókönyv: Szurmai János, Agnes Fernandes
Operatőr: Miklauzic Márton
Zene: Gulya Róbert
Forgalmazza: Best Hollywood
Hivatalos honlap
Hossz: 95 perc

Hazai Mozipremier: 2007 február 14.
  • Ehhez a cikkhez: S.O.S. szerelem! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 6 Átlagolt érték: 4.33
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek