Akció: Utánunk a tűzözönDVD filmek
Utánunk a tűzözön - DVD Samantha Caine (Geena Davis) élete maga a megtestesült idill. Ohióban él egy nyugodt kisvárosban és boldogan tanít az iskolában. >>>

Utánunk a tűzözön

The Long Kiss Goodnight

amerikai film 1996
akció, thriller

Samantha Caine (Geena Davis) élete maga a megtestesült idill. Ohióban él egy nyugodt kisvárosban és boldogan tanít az iskolában. Hallal kötött házassága is tökéletesen működik, a gyermekével, Caitlinnel is minden rendben van. Csak egy dolog hiányzik az életéből: a múlt.
Nyolc évvel korábban ugyanis a tengerparton, New Yerseyben tért magához, s fogalma sem volt arról, hogyan került oda. Egy majdnem végzetes autóbaleset azonban segít neki az emléktöredékeket feleleveníteni, és egyre jobban magára ismer: arra a Charly Baltimore-ra, aki egy szupertitkos kormányzati szervezetnek dolgozott, és - ha kellett - könyörtelenül gyilkolt. Samantha felbérel egy magánnyomozót, Mitch Henesseyt (Samuel L. Jackson), hogy megérthesse a szinte megérthetetlent, a múltját. A fenyegető múlt elől azonban nincs menekvés; a valamikor oly kedves, családszerető Samantha otthagyja családját, hogy befejezze a nyolc évvel korábban kudarcba fulladt akciót.
Utánunk a tűzözön

Utánunk a tűzözön

Renny Harlin, a legjobban fizetett hollywoodi akciófilm-rendező (Die Hard, Cliffhanger) ezzel a kirobbanó erejű, high-tech akcióthrillerjével ismét nagyot alkotott. A forgatókönyvet a Halálos fegyver-filmek, Az utolsó akcióhős élcserkész forgatókönyv írója, Shane Black írta.

Szereplők:
Geena Davis, Samuel L. Jackson, David Morse, Brian Cox, Yvonne Zima, Craig Bierko, Tom Amandes, Patrick Malahide, Dan Warry-Smith
Rendező: Renny Harlin
Forgatókönyv: Shane Black
Operatőr: Guillermo Navarro
Zene:Alan Silvestri
Gyártó stúdió: New Line Cinema
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 120 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek

IMDb: The Long Kiss Goodnight

DVD Premier: 2006 december 7.
Utánunk a tűzözön - DVD
  • Ehhez a cikkhez: Utánunk a tűzözön jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek